Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Σκληρό πρωτοσέλιδο

Δεν ξέρουμε αν είναι αρνητικό ή θετικό γι αυτόν –γιατί δεν δείχνει μονομέρεια, αλλά διάθεση να τα βάζει με όλους– όμως σίγουρα είναι αληθινό. Ο Σταύρος Κοντονής έχει δεχτεί φραστικές επιθέσεις σχεδόν από όλους τους μεγάλους του ποδοσφαίρου. Τον Παναθηναϊκό (τα εξ αμάξης), τον Ολυμπιακό (εκεί να δεις), τον ΠΑΟΚ (πόλεμος), τον Άρη (και ας έχει περάσει καιρός). Το πυρά προήλθαν από πολλές πλευρές. Από ΠΑΕ, από συνδέσμους οπαδών, φυσικά και από φιλικό προς τους
διαμαρτυρόμενους Τύπο. Αυτή τη φορά ήταν ο Κόκκινος Πρωταθλητής που κυκλοφόρησε έχοντας ένα εντυπωσιακά σκληρό πρωτοσέλιδο με τρομερούς χαρακτηρισμούς. «Πολιτικά φασίστας», «ζαχαρωτός Σταλινίσκος», «όνειδος για τη Δημοκρατία», «αμετροεπής μινίστρος», «δικτατορίσκος», «άνθρωπος με βαθιά κομπλεξική συμπεριφορά και γεμάτος μίσος».

Αφορμή (αλλά όχι αιτία) της επίθεσης (που δεν τη λες πρωτοφανή αν τη βάλεις στο γενικότερο πλαίσιο των αλλεπάλλλων συγκρούσεων της κυβέρνησης με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού) ήταν «Η απίστευτη εμμονή Κοντονή κατά Μαρινάκη» (καπέλο του τίτλου) και οι απειλές του «από τηλεοράσεως και από το κανάλι του Σαββίδη» κατά δικαστών, όπως αναφέρει.

Στο πρωτοσέλιδο του Πρωταθλητή δεν αναφέρονται τα σημεία της δηλώσεων Κοντονή που ενόχλησαν και τα οποία προκάλεσαν το καταιγισμό των χαρακτηρισμών.