Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Τα ΜΜΕ πιάνουν ρακέτα, είσαι Μέσα;

Με κεντρικό σύνθημα «είσαι… Μέσα;» η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου συνδιοργανώνουν το καθιερωμένο τουρνουά με τη συμμετοχή ανθρώπων των Μέσων Μαζικής Επιχείρησης, το Σάββατο 9 Ιουνίου. Προσκαλούν τους φίλους του αθλήματος, δημοσιογράφους, τεχνικούς, διοικητικούς στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και τους προτρέπουν να δοκιμάσουν ικανότητες με τη μικρή ρακέτα διότι στο άθλημα αυτό
παίζει ο καθένας και σε οποιαδήποτε ηλικία. Δεν έχει σημασία αν είσαι ψηλός ή κοντός, αδύνατος ή παχύς, νεαρός ή ηλικιωμένος, όλοι μπορούν να έχουν αυτή την αγωνιστική εμπειρία.

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι σε εξέλιξη και λήγουν την ερχόμενη Πέμπτη, στις 7 Ιουνίου. Να σημειωθεί ότι, όπως κάθε χρόνο, η προσπάθεια είναι να ολοκληρώνεται το τουρνουά σε μία μέρα, συνεπώς μόνο αν χρειαστεί και πάντα σε σχέση με τον αριθμό των συμμετοχών θα χρησιμοποιηθεί και η Κυριακή 10 Ιουνίου, που είναι στο αρχικό πρόγραμμα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α, στο φαξ 210-5223455 ή στο e-mail: info@httf.gr (τηλ. επικοινωνίας 210-5227103), αλλά και στα γραφεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, στο φαξ 210-3635777 ή στο e-mail: psat@otenet.gr.

Δείτε εδώ την προκήρυξη και τις λεπτομέρειες