Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

Μια άλλη άποψη για το δημοσίευμα της Frankfurter Allgemeine

Απάντηση στο δημοσίευμα της Εστίας για το άρθρο της Frankfurter Allgemeine Zeitung δίνει μέσω της σελίδας του Harddog στο facebook ο επισκέπτης της σελίδας  Φώτης Κοκοτός. Με την ανάρτησή του αντικρούει τους ισχυρισμούς τής ελληνικής εφημερίδας και του διευθυντή της, του Μανώλη Κοττάνη. Μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι ο
συντάκτης τής FAZ ζει μονίμως στην Ελλάδα από το 2001 και δεν χρειάζεται τη βοήθεια κανενός Έλληνα για να γράψει κάτι σχετικά με τη χώρα μας.
Χωρίς να ενστερνιζόμαστε τη μια ή την άλλη άποψη, δημοσιεύουμε και εδώ, στο μπλογκ που είναι πάντα ανοικτό στην (κάθε) «αλλη πλευρά», τη θέση του κ. Κοκοτού:

«Ο συντάκτης του άρθρου Richard Fraunberger ζει στην Ελλάδα συνεχώς από το 2001, έχει γράψει δεκάδες άρθρα για την Ελλάδα και έχει γράψει και βιβλίο το 2008 για την Ελλάδα με τίτλο “Jedes Dorf ein Königreich: Griechische Kontraste”. Δεν χρειάζεται κανέναν Έλληνα ο Fraunberger να του πει τίποτε για την Ελλάδα. Και, φυσικά, ο «ανταποκριτής στην Αθήνα» της FAZ δεν έχει σχολιάσει ποτέ το άρθρο του αρνητικά!» 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ HARDDOG:
Γερμανικό άρθρο-λίβελος από Έλλήνες. Τι γράφει στην Εστία ο Μανώλης Κοττάκης

Ακολουθήστε το μπλογκ στο facebook και κάνετε like, αν σας αρέσει, πατώντας εδώ