Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

Πειραματόζωο ο Παναθηναϊκός

Τα γεγονότα δείχνουν ότι τον Παναθηναϊκό μεταχειρίζονται αρχές και ιδιώτες ως πειραματόζωο στην «έρευνα» για βελτιώσεις (βελτιώσεις;) στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πειραματόζωο διοικητικά για τη διάσωσή του από τον Αλαφούζο, με αρνητικά αποτελέσματα. Το πείραμα απέτυχε, ο επιστήμονας αποσύρθηκε. Πειραματόζωο και στα μέτρα κατά τις βίας. Τον τσάκισαν –και σωστά αν το δεις μεμονωμένα. Για μια σειρά από παραπτώματα του μαντάλωσαν το γήπεδο, του έκλεισαν μέρος από τις εξέδρες, τον μηδένισαν, του αφαίρεσαν βαθμούς, του έριξαν πρόστιμα –όλα για το καλό της μπάλας και για ένα δίκαιο «αύριο». Το πειραματόζωο ξεμαλλιάστηκε, αποστεώθηκε, κινδυνεύει με θάνατο, αλλά τα αποτελέσματα της έρευνας δεν
μεταφέρθηκαν στο υπολοιπο ποδοσφαιρικό πεδίο. Σήμερα, σε μια μεσοβέζικη απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός κερδίζει μεν τους τρεις βαθμούς της άνευ αγώνα νίκης για το αντικείμενο που έφαγε στο κεφάλι ο προπονητής του στην Τούμπα, αλλά ο ΠΑΟΚ παίρνει πίσω τους τρεις βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί πρωτοδίκως και παράλληλα ξετιμωρείται το γήπεδό του!
Το πείραμα με τον Παναθηναϊκό για πανομοιότυπο παράπτωμα είχε γίνει τελείως διαφορετικά: μηδενισμός με 0-3, αφαίρεση βαθμών, κλείσιμο γηπέδου.
Κρίμα τα βάσανα που πέρασε το πράσινο (πειραματο)ζωάκι.