Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Η μαγκιά του Λιάγκα

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας κόπηκε από τον Αντένα για τις βραδινές εκπομπές (που συχνά είχαν προσβολές προς τους καλεσμένους και ροζ αναφορές), το συμβόλαιό του δεν διεκόπη και το κανάλι έπρεπε να του βρει κάτι. Κάπως να τον βολέψει δηλαδή. Του βρήκε το Dancing with the Stars και τα σύννεφα άρχισαν να αδειάζουν από ανθρώπους που έπεφταν από  έκπληξη. Ο Λιάγκας κριτής σε διαγωνιστικό
ριάλιτι για τον χορό, πλάι στην Γκαλένα και στον Κωστάλα! Το πράγμα έμοιαζε σουρεαλιστικό και έδειχνε να έχει ενδιαφέρον από την πλευρά της πλάκας. Την οποία πολλοί ξεκίνησαν πριν αρχίσει ο διαγωνισμός, διαβλέποντας στο σόου, ένα παράλληλα σόου προσωπικής έκθεσης του Λιάγκα. Ανάμεσά τους και ο Harddog που έγραψε ειρωνικά ότι ο Αλέξης Κωστάλας θα τρέμει για το ενδεχόμενο να έχει διαφορετική άποψη από τη δική του για κάποια τραγούδια ο πρωτοεμφανιζόμενος με αυτήν την ιδιότητα κριτής.

Ωστόσο, η Λιάγκας έχει αιφνιδιάσει θετικά στο ντάνσιγκ - πρώτα τους άλλους κριτές και ύστερα το κοινό του. Ομολογεί ότι κάθισε και διάβασε για τον χορό, ότι φυσικά δεν είναι επαΐων, αλλά έδειξε ότι αν δεν απέκτησε πλούτο γνώσεων έχει χορευτική αίσθηση. Δεν ευθυγραμμίζεται όταν πρέπει με τους άλλους τρεις, που ξέρουν πολλά περισσότερα ή απείρως περισσότερα, αλλά συχνά συμφωνούν μαζί του όταν εκείνος μιλάει πρώτος. Πάντα καλά ενημερωμένος, συγκροτημένος και εύστοχος, με καθαρό λόγο, χιούμορ, και καλή ατάκα. Δεν έγινε η καρικατούρα τού σόου, αλλά ένας από τους πιο ενδιαφέροντες του πάνελ.

Σύμφωνοι, ο Λιάγκας δεν είναι από τα πιο συμπαθή τηλεοπτικά πρόσωπα,  γενικώς, αλλά το σωστό να λέγεται: στο Ντάνσινγκ αρέσει. Και αυτή είναι καλώς εννοούμενη μαγκιά του.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Και προς αποφυγή δεύτερων σκέψεων ως προς το εγκώμιο από το μπλογκ, θυμίζουμε ότι ο Harddog έχει σχολιάσει στο παρελθόν αρνητικά τον Λιάγκα. Δείτε:
1) Λιάγκας, ο συνεχιστής του Αρναούτογλου
2) Δέος του Κωστάλα απέναντι στον Λιάγκα.

Ακολουθήστε το μπλογκ στο facebook και κάνετε like, αν σας αρέσει, πατώντας εδώ