Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018

Έκλεισε ο Σταρόβας για τους Δέκα μικρούς Μήτσους του Λαζόπουλου

Ο Δημήτρης Σταρόβας ήρθε πριν απο λίγες ημέρες σε οριστική συμφωνία  για τη συμμετοχή του στους Δέκα μικρούς Μήτσους με τους οποίους ο Λάκης Λαζόπουλος επανέρχεται στην τηλεόραση ύστερα από μεγάλο διάστημα μετά τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Alpha. Αυτή τη φορά η επάνοδός του γίνεται από τον Αντέννα με τη συνέχιση των επιτυχημένων Δέκα μικρών Μήτσων του που άφησαν το
στίγμα τους στα τηλεοπτικά χρονικά ως μία από τις πλέον επιτυχημένες εκπομπές.
Ήδη ο Λαζόπουλος βρίσκεται σε επαφές για την πλαισίωσή του με ηθοποιούς νέους αλλά και παλιούς που είχαν πάρει μέρος στα επεισόδια των Μήτσων. Σε εκείνη τη σειρά ο συγγραφέας και ηθοποιός είχε ενσαρκώσει είκοσι διαφορετικούς ρόλους. Ανάμεσά τους η Χήρα Μήτση, ο Μούτσος, ο Φυλακισμένος, ο Γύφτος, η Μισέλ. ο Τζίμης κ.ά.

Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι προβλήθηκαν από το 1992 έως το 2004, άλλοτε σε συνέχειες ανά εβδομάδα και άλλοτε ανά μεγάλα χρονικά διαστήματα και όποτε ο Λαζόπουλος ήθελε κάτι να πει, πράγμα που έβαζε σε πυρετώδη λειτουργία τα μηχανάκια της AGB. Μετά από το 2004 ξαναείδαμε τους Μήτσους πολλές φορές αποσπασματικά σε επαναλήψεις.