Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018

Πήρε εκπομπή στον Real ο κ. καθηγητής;

Πριν από περίπου 15 ημέρες το γράφαμε για πλάκα: ότι δηλαδή ο καθηγητής Αλέξης Μητρόπουλος όντας καλεσμένος στον Real, στην εκπομπή του Δημήτρη Μάρκου, τα πήγε καλά σιγοντάροντας στα διαφημιστικά μηνύματα (για φίλτρα νερού, στρώματα κ.λπ.) που κατά διαστήματα διάβαζε ο παρουσιαστής. «Σίγουρα ο καθηγητής κέρδισε τις εντυπώσεις –πιθανόν και τη θέση ωσεί παρουσιαστή σε επόμενη
εκπομπή του σταθμού» αναφέραμε αστειευόμενοι, φυσικά χωρίς να πιστεύουμε ότι θα ξαναεμφανιζόταν στο ίδιο πρόγραμμα όχι μόνο για να μιλήσει αλλά και για να ενισχύσει τα όσα διαφημιστικά μηνύματα έλεγε ο Δ. Μάρκος. Ε, λοιπόν, την Κυριακή πέσαμε συμπτωματικά στα 2-3 τελευταία λεπτά της ίδιας εκπομπής και προλάβαμε τον καθηγητή πάλι σε ρόλο συμπαρουσιαστή. (Υποθέτουμε ότι θα είχε μπει πάλι στο στούντιο από ώρα, όπως έγινε την προηγούμενη φορά που λειτούργησε όχι μόνο ως συνεντευξιαζόμενος, αλλά και ως συμπαρουσιαστής που έδινε και έπαιρνε πάσες για θέματα και διαφημίσεις).
Λίγο πριν από την ολοκλήρωση του δίωρου, ο Δ. Μάρκος έπρεπε να διαφημίσει γνωστή αλυσίδα ψητοπωλείων και επισήμανε ότι σήμερα (χθες) είναι της Ορθοδοξίας και δεν τρώμε κρέας. «Εσείς νηστεύετε κύριε καθηγητά;» ρώτησε. Ο κύριος καθηγητής δεν απάντησε αμέσως, σκέφτηκε προφανώς, και τελικά είπε (για τη διαφημιζόμενη ψησταριά) ότι υπάρχουν και «νηστεύσιμα μπιφτέκια»νηστίσιμα» διευκρίνισε ο Δ. Μάρκος για να μην υπάρξει παρανόηση). Αμέσως μετά βοήθησε στην πάσα για την επόμενη εκπομπή που ήταν με τον Βασίλη Σκουρή. Ο κύριος καθηγητής μέλωσε τα λόγια του, με τον γνωστό τρόπο της ευγενικής κολακείας που συνηθίζει: «Ο καλύτερος πολιτικός συντάκτης» είπε για τον Σκουρή. Θα μπορούσε να του ανταποδώσει κάποιος ότι και αυτός είναι «ο καλύτερος βοηθός ραδιοφωνικός παραγωγός». Μακράν...

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1: Δεν ξέρουμε αν έχει πάει ο κ. Μητρόπουλος και σε άλλη εκπομπή του Δημήτρη Μάρκου. Μπορεί και ναι. Αλλά η βεβαιωμένη παρουσία του σε δυο εκπομπές σε μικρό χρονικό διάστημα μεταξύ τους, όχι μόνο για να μιλήσει και να αποχωρήσει, είναι θέμα. Εντάξει, δεν αποτελεί είδηση, αλλά για στήλη παρασκηνίου είναι μια χαρά.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: Όπως και να έχει ο κ. Μητρόπουλος είναι από τους αγαπημένους προσκεκλημένους του Real fm -συναγωνίζεται τον Άδωνη, τον Κατρούγκαλο και άλλους τακτικούς φιλοξενούμενους του ραδιοφώνου. Έτσι, ακούσαμε τον εργατολόγο και το μεσημέρι της Δευτέρας, στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή. Οβερντόουζ! 

Ακολουθήστε το μπλογκ στο facebook και κάνετε like, αν σας αρέσει, πατώντας εδώ