Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018

Συνεχίζει το θέμα της Εστίας η Kontra για τον προστατευόμενο μάρτυρα

Η Εστία έβγαλε το θέμα ως κάτι που «συνέλαβαν τα ραντάρ της να ακούγεται σε πολιτικά γραφεία του Κοινοβουλίου» και μετά από τέσσερις ημέρες η Kontra News το παρέλαβε γα να το συνεχίσει –χωρίς, βέβαια, πολλά περισσότερα, αλλά με ορισμένες συγκεκριμένες αναφορές για τις αρμοδιότητες του μάρτυρα. Μπορείς να το πεις και μια προσπάθεια ακόμα τον «φωτογραφίσει» αφού τον
χαρακτηρίζει «καθ’ ύλην αρμόδιο» σε συγκεκριμένο τομέα. Είχε γράψει, αναρωτώμενη, η Εστία την περασμένη Παρασκευή: «Και αν ο προστατευόμενος μάρτυς είναι τέως Νεοδημοκράτης υπεράνω πάσης υποψίας, λευκού ποινικού μητρώου και εγνωσμένης εντιμότητας; Θα επιμείνει ο Νέα Δημοκρατία στην αποκάλυψή του;» (Διαβάστε εδώ τις λεπτομέρειες).

Η Kontra News στο βασικό θέμα της τής Τρίτης γράφει ότι «ο μάρτυρας που κατέθεσε συγκλονιστικά στοιχεία στο FBI δεν είναι κάποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και φίλος του Αντώνη Σαμαρά». Ακόμα αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος είχε τοποθετηθεί σε νευραλγική θέση του συστήματος Υγείας και γι’ αυτό γνώριζε πρόσωπα και πράγματα σχετικά με τις υπερτιμολογήσεις για τη συνταγογράφηση φαρμάκων που ήταν κατευθυνόμενη. «Πρόκειται για τον καθ’ ύλην αρμόδιο κυβερνητικό αξιωματούχο της κυβέρνησης Σαμαρά που είχε καταγράψει λεπτομέρειες από το γιγαντιαίο σκάνδαλο και γνώριζε εκ των έσω τα νταραβέρια που είχε η NOVARTIS με κορυφαίους υπουργούς την περίοδο της διακυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου», γράφει η εφημερίδα στην πρώτη σελίδα, ενώ στην τρίτη, όπου παραπέμπει το «γύρισμα» του θέματος, και με τίτλο «Κάρφωσε τον Σαμαρά φίλος του βουλευτής», προσθέτει ότι αν βγουν οι κουκούλες των μαρτύρων «θα γίνει πολιτικός σεισμός».

Η Kontra News κάνει λόγο και για τον δεύτερο προστατευόμενο μάρτυρα υποστηρίζοντας ότι «τυχαίνει να είναι τεχνοκράτης, γνώστης της αγοράς του φαρμάκου» που «συνδέεται με δεσμούς αίματος με την παράταξη της νέας Δημοκρατίας, η οποία τον είχε αξιοποιήσει και αυτόν σε νευραλγική θέση».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG:
Άφησε στη μέση τη εκπομπή ο Χατζηνικολάου

Ακολουθήστε το μπλογκ στο facebook και κάνετε like, αν σας αρέσει, πατώντας εδώ