Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

Ο Κούγιας στη δούλεψη του Τζώρτζη Αθανασιάδη με... ποδήλατο

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΠΛΗΝ ΑΥΤΟΥ - ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ κ. ΚΟΥΡΤΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Από την έντονη διαμάχη που έχει ο Αλέξης Κούγιας με τον ΠΑΟΚ, βγήκε μια πληροφορία από την προσωπική του ζωή: ότι σε πολύ νεαρή ηλικία, στα μαθητικά του χρόνια,
ήταν στη δούλεψη του Τζώρτζη Αθανασιάδη, εκδότη της Βραδυνής, τον οποίο και θεωρεί μοναδικό αφεντικό της ζωής του. (Μοίραζε με το ποδήλατο φύλλα της Ναυτεμπορικής). Η αναφορά έγινε σε διαρροή από πλευράς του ΠΑΟΚ, σύμφωμνα με την οποία ο κ. Κούγιας κατηγορήθηκε επειδή σε μια ποδοσφαιρική του εκτίμηση (ότι στο πρώτο γκολ που δέχτηκε η Λάρισα από τον ΠΑΟΚ υπήρξε οφσάιντ) ακολούθησε τη γραμμή που έδωσε «το αφεντικό του». Αναφέρεται συγκεκριμένα στο σχόλιο της Βόρειολλατικής  ΠΑΕ: «Οφσάιντ που είδε από τα 50 μέτρα ο κ. Κούγιας ή ορισμένα ΜΜΕ επιρροής του εργοδότη του, μπορούν να δικαιολογηθούν είτε από έλλειψη όρασης, είτε από χρήση παραισθησιογόνων».

Στην απαντητική ανακοίνωση του Α. Κούγια αναφέρεται η πρόθεσή του να μηνύσει τον Ιβάν Σαββιδη και τον γιο του, Γιώργο, για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ δηλώνει ότι δεν είναι δικηγόρος του κ. Μαρινάκη, διευκρινίζοντας: «Είμαι δικηγόρος του εκδότου του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα) κ. Γιάννη Κουρτάκη, ο οποίος εκτός της στενής του φιλίας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ουδεμία επιχειρηματική σχέση με αυτόν έχει».

Αφήνει πάντως ανοικτό το ενδεχόμενο για συνεργασία μελλοντικά με τον κ. Μαρινάκη, γράφοντας:
«Δεν αποκλείω, εφόσον με εμπιστευτεί, να είμαι δικηγόρος του στο μέλλον, όπως δεν αποκλείεται να είμαιδικηγόρος κάποιου άλλου μεγάλου επιχειρηματία και πολιτικού. 

** ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Κούγιας-Σαββίδης, κάποτε...