Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018

Η Αθηναΐς Νέγκα έκλεψε το ποντίκι του ΣΚΑΪ και τον... εκβιάζει!

ΝΕΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Η εκπομπή του Βαγγέλη Περρή, της Αθηναΐδας Νέγκα και της Άννας Μαρίας Βέλλη, το Rodeo, διεκόπη ξαφνικά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Τόσο ξαφνικά, ώστε οι συντελεστές της δεν πρόλαβαν να αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές τους δια ζώσης και το έκαναν με κάρτα που προβλήθηκε μαζί με το τελευταίο μαγνητοσκοπημένο
επεισόδιο. Κακό αυτό για τους δύο, αλλά χειρότερο είναι η καθυστέρηση στις αμοιβές, κάτι που χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια την ελληνική τηλεόραση και από το οποίο δεν ξέφυγε ο ΣΚΑΪ με τα θετικά οικονομικά στοιχεία της πολύ καλής προηγούμενης περιόδου, αλλά και της νέας. Και ενώ ο Περρής αντιμετωπίζει ψύχραιμα την οικονομική ασυνέπεια, η Αθηναΐδα Νέγκα έβγαλε στη σέντρα το κανάλι του Φαλήρου με διαδικτυακή ανάρτηση γεμάτη από καυστικό χιούμορ και ισοπεδωτική ειρωνεία. Επί της ουσίας η δημοσιογράφος καταγγέλλει τον κανάλι ότι τους χρωστάει από την περσινή συνεργασία τους και απειλεί τους «αγαπητούς ιθύνοντες του ΣΚΑΪ» ότι αν δεν τους πάνε τα χρήματα σε... πλαστικές σακούλες σε ερημικό σημείο που θα τους υποδείξουν, δεν θα τους επιστρέψουν το ποντίκι του υπολογιστή που έχουν πάρει από το γραφείο. Η ανάρτηση της Αθηναΐδας Νέγκα είναι η εξής:

«Αγαπητοί Ιθύνοντες του ΣΚΑΪ που μας κόψατε, έχουμε το ποντίκι σας, το πήραμε από το γραφείο κ το κρατάμε. Θα σας το επιστρέψουμε μόλις λάβουμε τα περσινά χρωστούμενα. Να έρθει αντιπρόσωπός σας με τσάντα σούπερ μάρκετ πλαστική γεμάτη λεφτά στην ερημική τοποθεσία που θα σας υποδείξουμε, να φοράει άνετα παπούτσια. Οχι τακούνια με ασημί φιόγκο στη φτέρνα. Η ανταλλαγή θα γίνει εκεί αλλιώς ΔΕΝ θα ξαναδείτε το ποντίκι σας».

Νέα διακοπή εκπομπής

Στο μεταξύ μετά το Rodeo μια ακόμα εκπομπή του ΣΚΑΪ διακόπηκε ξαφνικά. Είναι το «ΕΔΩ», με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία αποχαιρέτησε το κοινό της  δακρύζοντας. Από την άλλη μεριά ,φαίνεται να δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για το κανάλι, το νέο τούρκικο ριάλιτι
«Power of Love», που θα καλύψει τον χρόνο του «ΕΔΩ», αλλά όχι μόνο αυτόν. Στην ανακοίνωση του ΣΚΑΪ αναφέρεται:
«Το Power of Love έρχεται! Από Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και καθημερινά στις 15:00 το μεσημέρι συμπάσχουμε με την αγωνία 6 γυναικών και 6 αντρών που αναζητούν τον ιδανικό σύντροφο».