Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018

Το δέος του Αλέξη Κωστάλα απέναντι στον Γιώργο Λιάγκα

Κατανοώ την αγωνία και το τρακ που διακατέχει τον Αλέξη Κωστάλα φέτος, όντας μέλος της κριτικής επιτροπής του Dancing with the Stars. Δεν είναι λίγο να διαπιστώνει ότι μπορεί να έχει διαφορετική γνώμη, και αυστηρότερη
από τη δική του, ένα άλλο μέλος της επιτροπής, με τη μασίφ  αυτοπεποίθηση για τις χορευτικές του γνώσεις: ο Γιώργος Λιάγκας. Δέος!
ΑΚΟΜΑ:
** Υψηλού επιπέδου και τεχνικής κατάρτισης οι πρώτες κριτικές του Λιάγκα: 1) «Το να κουνήσεις τον πόπο σου δεξιά-αριστερά δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα». 2) «Μπορεί να μην ήσουν καλός χορευτικά, αλλά με το που μπήκες είχες το βλέμμα του λατίνου εραστή».
** Κατά τα άλλα (και για να αφήσουμε τις κακιούλες) άνετος! Είπαμε: μασίφ, ογκώδης αυτοπεποίθηση, και επιβλητικό τηλεοπτικό θράσος.
** Ο Σάββας Πούμπουρας στο μπακστέιτζ: πολλές μούτες - μια ταπετσαρία από γκριμάτσες. Ίσως σε μια επίδειξη επιτηδευμένης άνεσης λόγω του άγχους της πρεμιέρας.
** Η ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς: το πάσο ντόμπλε του παραολυμπιονίκη Μιχάλη Σεΐτη με τη δασκάλα χορού Κλώντια Άννα: «Είναι τιμή μας που είσαι εδώ» του είπε η Γκελένα Βελίκοβα. Σωστή.