Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018

Προτάσεις στον Μητσικώστα να αλλάξει στιλ για να επανέλθει στην τηλεόραση

«ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ  ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ»

Ο Γιώργος Μητσικώστας επανέρχεται στην τηλεόραση, όπως τον ξέρουμε και όχι μεταλλαγμένο, με διαφορετικό στιλ, αντίθετα με ό,τι του προτάθηκε πολλές φορές στο παρελθόν για να συνεχίσει την τηλεοπτική του πορεία. Ο Γ.Μ. έχει έρθει σε συμφωνία με τη δημόσια
τηλεόραση, αλλά ο ίδιος δεν θέλει να μιλάει γι' αυτό «αν δεν βγάλει ανακοίνωση η επίσημη ΕΡΤ και το γραφείο Τύπου», αφού «μέχρι να εμφανιστώ και να μπω για γύρισμα, ποτέ δεν ξέρεις». Αυτά δήλωσε στην εκπομπή του Βασίλη Κουφόπουλου, στον Real fm, όπου έκανε λόγο για  προτάσεις που δέχτηκε παλιότερα προκειμένου να επιστρέψει στην τηλεόραση, όχι με τις μιμήσεις που τον καθιέρωσαν επαγγελματικά, αλλά με νέο τηλεοπτικό πρόσωπο. Ελα μωρέ, δεν τα βλέπει κανείς αυτά, τα βαρέθηκε ο κόσμος, γύρνα να κάνεις κάνα τηλεπαιχνίδι, του έλεγαν σύμφωνα με όσα ανέφερε στη ραδιοφωνική εκπομπή.

Στην ερώτηση αν η αιτία που έχει βρεθεί εκτός τηλεόρασης είναι και η σατιρική μίμηση διαφόρων επωνύμων, δεν αρνήθηκε ότι αυτό έπαιξε τον ρόλο του. Ωστόσο, θα εξακολουθήσει και τώρα να κάνει το ίδιο με μιμήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις -και όπως είπε χαρακτηριστικά  του Τσίπρα, του Μητσοτάκη, του Κουτσούμπα, του Λεβέντη κ.ά. Πρόσθεσε  ότι θα σατιρίζει θέματα και πρόσωπα από την ίδια την ΕΡΤ, όπως έκανε πάντα σε όλα τα Μέσα που δούλεψε, όπως λ.χ. στον ΣΚΑΪ που εμιμείτο τον Νίκο Κακαουνάκη κ.ά.

Ακολουθήστε το μπλογκ στο facebook και κάνετε like, αν σας αρέσει, πατώντας εδώ