Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017

Το telesport.gr γίνεται ΚΑΙ τηλεοπτικό

ΟΤΑΝ Η ΚΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ 

Θα μπορούσες να μιλήσεις και για «απογείωση» της δουλειάς μιας δημοσιογραφικής ομάδας φίλων που δραστηριοποιήθηκαν σε έναν ολότελα νέο τομέα ενημέρωσης, αλλά θα είμαστε φειδωλοί στους χαρακτηρισμούς. Το σίγουρο είναι, εν τέλει, ότι το
telesport.gr μέσα σε διάστημα περίπου ενός χρόνου πραγματοποίησε, αρχικά, τολμηρά βήματα με μια σημαντική επένδυση και συνέχισε με άλματα μεταδίδοντας διαδικτυακά, με όλο και περισσότερη τεχνική ποιότητα, όλο και περισσότερες συναντήσεις αθλημάτων που βρίσκονται στο περιθώριο των άλλων Μέσων ενημέρωσης, αλλά στην καρδιά μιας πολύ μεγάλης κατηγορίας πραγματικών φιλάθλων, με την πλήρη σημασία της λέξης.

Το telesport.gr έχει δώσει απευθείας εικόνα από πάμπολλους ποδοσφαιρικούς αγώνες Γ΄ Εθνικής και τοπικών πρωταθλημάτων, τελικούς Κυπέλλων, διεθνείς αναμετρήσεις πόλο, βόλεϊ ανδρών και γυναικών (το βράδυ του Σαββάτου θα δούμε από το σάιτ το Μαρκόπουλος-Ολυμπιακός για το γυναικείο πρωτάθλημα) και από πολλούς άλλους.

Στο αρχικό διάστημα της παρουσίας της, η ομάδα των δημοσιογράφων-μετόχων του telesport.gr «έψαχνε», κατά κάποιο τρόπο, για να βρει άδειες από ενώσεις, ομοσπονδίες και συλλόγους προκειμένου να μεταδίδει αγώνες τους, αλλά τώρα την ψάχνουν! Οι συνάδελφοι (και φίλοι μας) του σάιτ έχουν αφιερώσει χρόνο, ψυχή και χρήμα σε αυτήν τη προσπάθεια και πολύ γρήγορα ό,τι προσφέρουν αναγνωρίστηκε. Έτσι, η επισκεψιμότητα στο σάιτ μεγάλωσε θεαματικά,  η προσφορά από τη διαφημιστική αγορά αυξήθηκε και τώρα κάνουν ένα μεγάλο άνοιγμα: αποκτούν εκπομπή στο Channel 9, με έναρξη την ερχόμενη Τρίτη. Λεπτομέρειες για τα πώς, κάθε πότε και από πια θέση του Cosmote Tv μπορείτε να βλέπετε την εκπομπή, θα βρείτε στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί πιο κάτω. Και για το ποια είναι η δημοσιογραφική ομάδα, πώς λειτουργεί, τι στοχεύει θα διαβάσετε στο ρεπορτάζ που είχαμε κάνει τον Νοέμβριο πέρσι, με τίτλο «Μια ομάδα φίλων δημοσιογράφων σε νέες επαγγελματικές αναζητήσεις» 

Αθλητική εκπομπή για τη Γ΄ Εθνική στο CHANNEL 9

«Μια νέα τηλεοπτική αθλητική εκπομπή, αφιερωμένη σχεδόν αποκλειστικά, στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου ξεκινά από το telesport.gr στο ΚΑΝΑΛΙ 9.
Από την Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, και κάθε Τρίτη στις 7 το βράδυ, όλη η επικαιρότητα που αφορά το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας θα παρουσιάζεται από την εκπομπή «Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ». Στην εκπομπή μπορεί κανείς να παρακολουθήσει:
-Την ανασκόπηση της αγωνιστικής.
-Στιγμιότυπα από αγώνες όλων των ομίλων.
-Συζητήσεις – αναλύσεις στο στούντιο. Καλεσμένοι προπονητές και παίκτες από το χώρο της Γ΄ Εθνικής.
-Τηλεφωνικές παρεμβάσεις, αλλά και ενημέρωση για την επικαιρότητα της ημέρας από την Superleague.

Η εκπομπή μεταδίδεται σε όλη την Ελλάδα από τη θέση 665 του Cosmote Tv και σε live streaming από το www.telesport.gr και www.channel9.gr.

Στην παρουσίαση είναι ο Τάσος Ζαφειράκης, ενώ την δημοσιογραφική επιμέλεια έχει η Σοφία Λισιόβα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ TELESPORT.GR: Το telesport.gr είναι ένα διαδικτυακό αθλητικό κανάλι που μεταδίδει live σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας αγώνες ποδοσφαίρου Γ΄ Εθνικής, αγώνες από την Α1 βόλεϊ γυναικών, αγώνες του πρωταθλήματος μπάσκετ ΕΣΚΑ, αλλά και διοργανώσεις πόλο, μοτοσικλέτας, τζούντο, πυγμαχίας κλπ.»