Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017

Η Νατάσα, ο Άρης, η Πετρή και ο εθνικός μας εραστής

Η Νατάσα Μποφίλιου είναι αγαπημένη καλλιτέχνιδα. Με την πρόσφατη δήλωσή της και την ομοβροντία αντιδράσεων (από τις οποίες μερικές έφτασαν στη χυδαιότητα και στο τατσοπούλειο «χαζοβιόλα» του εθνικού μας εραστή) για κάποιους -μπορεί και πολλούς- έγινε λατρεμένη. Φαίνεται ότι ανάμεσά τους είναι και
ο Άρης Σκιαδόπουλος που πήρε θέση με ένα σύντομο και ζεστό σχόλιό του στο facebook. Έγραψε ο συνάδελφος: «Προς Μποφίλιου: Μην χολοσκάς χαρά μου. Ανέκαθεν το σύστημα που εξέθρεψε τις τηλεπερσόνες με τα ξέκωλα και τις κοκκαΐνες ενοχλείται όταν μια κούκλα και πετυχημένη δηλώνει Αριστερή!»

Η Πετρή Σαλπέα 

Στα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση του Άρη, υπήρχε και ένα επιδοκιμαστικό από την τραγουδίστρια του «Άγιου Φεβρουάριου», και των μπουάτ των νεανικών μας χρόνων, την Πετρή Σαλπέα: «Τα έχουμε περάσει δεν είναι τίποτα (τρόπος του λέγειν). Η διαφορά είναι ότι τώρα δεν έχουν κατάλληλο ρεπερτόριο να εκτονώνονται! Εμείς παίρναμε το μικρόφωνο και ...."Ανάθεμα την ώρα κατάρα στην στιγμή σκοτώσανε οι φασίστες το γελαστό παιδί" δεν έβγαζαν τσιμουδιά τα φασιστάκια»

Ο τίτλος του εθνικού εραστή και ο Λιάγκας

Και κάτι για τα περί εθνικού μας εραστή: Να με συγχωρεί ο Σπαλιάρας που κατακυρώνω τον τίτλο στον ερωτικό αντίζηλο. Δεν είναι άδικο, όμως, γιατί εκείνος κατά δήλωσή του πήγε με 4.000 γυναίκες και ο Τατσόπουλος πήδηξε τη μισή Αθήνα - που αριθμεί πολύ περισσότερες ερωμένες. Τέλος πάντων, αν νομίζει ότι αδικείται από την απονομή τού τίτλου, δεν έχει παρά να καλέσει τον αντίπαλό του σε έναν αγώνα κατάταξης, σε ένα ερωτικό μπαράζ. Ο Λιάγκας θα μπορούσε να τους προσφέρει στην ποιοτική εκπομπή του και ένα ντιμπέιτ.