Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017

Γιώργος Γεωργίου: Γιωργάκη, δεν με πείραξε που με είπες φαφούτη, όμως…

...ΔΕΝ ΕΥΡΙΣΚΕΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ; ΕΤΣΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ – ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟΝ Γ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ

Επιθετική απάντηση –επί δύο συνεχείς ημέρες μάλιστα– έδωσε ο Γιώργος Γεωργίου στον (υπό αναχώρηση από την ομάδα) ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Γιώργο Κουτρουμπή, μετά από ανάρτηση του τελευταίου στο instagram με την οποία «φωτογράφιζε» τον
δημοσιογράφο. Ο Κουτρουμπής, που είναι σε ρήξη με τον Παναθηναϊκό και έχει κάνει προσφυγή διεκδικώντας τις οφειλές της ΠΑΕ απέναντί του, έγραψε το φαινομενικά γριφώδες, αλλά όχι και τόσο δυσερμήνευτο, μήνυμα: «Ρουφιάνε βάλε κάνα Δόντι και μετά με Πιάνεις στο στόμα Σου. Υ.Γ. Τον σωτήρα-ψυχολόγο και τα Μάτια σας». 

Στον δημοσιογραφικό κόσμο, τουλάχιστον, ήταν ολοφάνερος ο ένας από τους δύο στόχους του μηνύματος Κουτρουμπή (φυσικά και ο άλλος, με την αναφορά στον ψυχολόγο, είναι ορατός, αλλά αυτός δεν απάντησε στην προσβολή). Πρόκειται για τον Γιώργο Γεωργίου που έχει αναφερθεί αρνητικά στις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Κουτρουμπή, με το γνωστό (χύμα και τσουβαλάτα!) προσωπικό ύφος του και τη φρασεολογία που συνηθίζει.

Ο δημοσιογράφος δεν άφησε να αιωρείται το ερώτημα για το ποιον εννοούσε ο ποδοσφαιριστής και απάντησε την Τρίτη, αλλά και την Τετάρτη, από την καθημερινή εκπομπή του στον Real fm. 

Δεν σε πειράζει που σε λένε άμπαλο; 

Ιδιαίτερα δηκτικός ήταν τη δεύτερη ημέρα (Τετάρτη), οπότε έκανε την επίθεσή με τα πρώτα του λόγια αμέσως μετά το μουσικό σήμα της έναρξης. Αρχικά είπε ότι του τηλεφώνησαν πολλοί για να τον ερωτήσουν αν αυτόν εννοούσε ο Κουτρουμπής με την ανάρτησή του στο instagram. «Εμένα εννοούσε» δήλωσε και πέρασε στην επίθεση, λέγοντας περίπου τα εξής:
Γιωργάκη (έτσι, ακριβώς ήταν η προσφώνηση), εμένα δεν με πειράζει που με λες «φαφούτη» γιατί είμαι φαφούτης. Εσύ που είσαι μυρωδιάς (από μπάλα…) δεν σε πειράζει που σε λένε άμπαλο; Και δεν το λέω εγώ, το λένε δέκα εκατομμύρια Έλληνες.

Το πρώτο κτύπημα

Ηπιότερος ήταν ο Γ.Γ. σχετικά με το θέμα στην εκπομπή της Τρίτης. Αρχίζοντας τότε μετά το μουσικό σήμα και τα προκαταρκτικά για τους συντελεστές της παραγωγής, είπε:

«Απ ό,τι είδα στο ίντερνετ, ο Κουτρουμπής έχει αναρτήσει κάτι στο instagram και λέει "φαφούτη βάλε πρώτα δόντια και μετά να ασχολείσαι με εμένα". Δεν λέει όνομα, αλλά είναι φανερό ότι απευθύνεται σε εμένα. Δίνει αυτή την απάντηση επειδή είπα εγώ εδώ, από το ραδιόφωνο του Real fm, ότι κατηγορείται πως ήτανε πεντάρι πιασμάν στο ματς με τον ΠΑΟΚ και γι αυτό ο Ουζουνίδης τον αποπέμπει από την ομάδα. Και είχα προσθέσει ότι, γιατί να είναι πεντάρι πιασμάν ο Κουτρουμπής, δεν υπάρχει λόγος. Υπάρχει λόγος να είναι πεντάρι πιασμάν για να τον ντρμπλάρει σαν χαρούπι ένας αντίπαλος;»

Και συνέχισε ο Γ.Γεωργίου
«Κύριε Κουτρουμπή, δεν με πείραξε καθόλου που με λες φαφούτη. Καθόλου, στο ορκίζομαι. Δεν εύρισκες κάτι πιο έξυπνο, κάτι πιο πρωτότυπο να μου πεις για να με πειράξει; Φαφούτη με λένε εδώ και είκοσι χρόνια». 

Η πρόσκληση 

Και στις δυο εκπομπές, ο Γ. Γεωργίου προσκάλεσε τον Κουτρουμπή το βράδυ της Παρασκευής στο Veniero του Κεφαλαρίου για να πιουν ένα ποτό, και να ακούσουν ροκ μουσική –προφανώς επιλεγμένη από τον ίδιο. Διευκρίνισε ότι δεν κάνει πλάκα και ότι στα σοβαρά τον προσκαλεί («είσαι επίσημος προσκεκλημένος μου» είπε,) για να του δείξει ότι δεν του κρατάει κακία.

Ακολουθήστε το μπλογκ στο facebook και κάνετε like, αν σας αρέσει, πατώντας εδώ