Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Το παρασκήνιο μιας δημοσιογραφικής επιτυχίας

ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΕΔΩΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΑΡΤ TV ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΛΙΝΑ ΤΕΛΩΝΗ

Τις μεγάλες και σημαντικές συνεντεύξεις, από τις οποίες βγαίνουν ειδήσεις και ατάκες, οι προπονητές των ελληνικών ομάδων τις δίνουν κατά κανόνα στη Nova. Λογικό, αφού το συνδρομητικό κανάλι είναι βασικός οικονομικός πνεύμονας των ΠΑΕ. «Παράλογο» φαίνεται να είναι
όταν βλέπουμε και ακούμε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις της χρονιάς σε πρωινή ζώνη «τηλεοπτικής χαρμοσύνης», σε ένα πρωινάδικο επί το λαϊκότερον και, μάλιστα, σε ένα κανάλι που απέχει πολύ από εκείνα τής πρώτης γραμμής. Και όμως, ο προπονητής τού Παναθηναϊκού, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δέχτηκε να δώσει μεγάλη συνέντευξη (από αυτές που τις χαρακτηρίζουμε με το κλισέ «ποταμός») στο ΑΡΤ TV τού Γιώργου (και Γιάννη σύμφωνα με το μετοχολόγιο)  Καρατζαφέρη και να πει πράγματα εξαιρετικά ενδιαφέροντα για τη δύσκολη, πλέον, επιβίωση του Παναθηναϊκού, την ικανοποίηση ότι «είμαστε τυχεροί που κάθε μέρα που ξυπνάμε υπάρχει ακόμη αυτή η ομάδα», για την πιθανότητα ανανέωσης του συμβολαίου του τον καλοκαίρι «αν υπάρχει ακόμα σύλλογος», για τη συμπεριφορά τού Γιάννη Αλαφούζου με την ιδιότητα του προέδρου (δείτε εδώ σχετική αναφορά και σχόλιο) και άλλα πολύ ενδιαφέροντα.

Τι έκανε τον Ουζουνίδη να μιλήσει στο ΑΡΤ και στην παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής, την Αντελίνα Τελώνη, δίνοντάς της πολλούς πόντους μιας δημοσιογραφικής επιτυχίας; Στην ίδια την Αντελίνα και τον στενό οικογενειακό της κύκλο βρίσκεται ο λόγος τής αποδοχής Ουζουνίδη, όπως μας πληροφόρησε ο (πάντα «ανήσυχος» δημοσιογραφικά) συντάκτης τού Παναθηναϊκού ρεπορτάζ, ο Κώστας Γουλής, που έψαξε το θέμα και το ανέβασε στο contra.gr.

Εκεί διαβάζουμε ότι σύμφωνα με όσα λέγονται, καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο παναθηναϊκών αισθημάτων Γιάννης Πάριος, που είναι πεθερός τής Αντελίνας (σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη), αλλά στην πραγματικότητα ο προπονητής πείσθηκε να βγει στην πρωινή εκπομπή του ΑΡΤ από τον πατέρα τής παρουσιάστριας με τον οποίο διατηρεί παλιούς δεσμούς φιλίας. Γράφει μεταξύ άλλων ο Κώστας Γουλής: «Μάλιστα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε και μία σχετική πλάκα στο ξεκίνημα της εκπομπής, όταν η κυρία Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη τον ευχαρίστησε για την παρουσία του, λέγοντας πως "…εάν δεν ήταν ο πατέρας σας, δύσκολα θα ήμουν εδώ τώρα"». 
** Δείτε εδώ ολόκληρη τη ανάρτηση στο contra.gr