Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Δυνατό 4ωρο του ΣΚΑΪ για την Εθνική

ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ *** ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

Τα δύο καθοριστικά παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας στην προσπάθεια για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 έρχονται αυτή την εβδομάδα στον ΣΚΑΪ. Το πρώτο βήμα πρέπει να γίνει απόψε το βράδυ στο Ζάγκρεμπ. Η
αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα του μεγάλου παιχνιδιού θα αρχίσει στις 21:00, με την εκπομπή «Στο δρόμο για το Μουντιάλ». Ο Γιώργος Τσαντάκης, που είναι στην παρουσίαση, φιλοξενεί τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τον Γιάσμινκο Βέλιτς.

Σε απευθείας σύνδεση με το γήπεδο "Μάξιμιρ" θα μάθουμε τις συνθέσεις των δύο αντιπάλων και θα παρακολουθήσουμε την αποκλειστική συνέντευξη του Γιώργου Τζαβέλλα στην κάμερα του ΣΚΑΪ.
Στις 21:45 είναι η ώρα για τη σέντρα. Ο Μανώλης Σφακάκης θα είναι στην περιγραφή του σπουδαίου ματς, με τον Νίκο Σταματέλο στο ρεπορτάζ.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα όλοι οι πρωταγωνιστές θα περάσουν από την κάμερα του ΣΚΑΪ, στη συνέχεια της εκπομπής «Στο δρόμο για το Μουντιάλ».

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Γιάσμινκο Βέλιτς θα σχολιάσουν το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας, ενώ θα προβληθούν στιγμιότυπα από το άλλο παιχνίδι της βραδιάς για τα European Qualifiers, Βόρεια Ιρλανδία - Ελβετία.

Ένα ποδοσφαιρικό τετράωρο υψηλής έντασης, σε γαλανόλευκο φόντο, απόψε στον ΣΚΑΪ.

(*) Το κείμενο είναι από δελτίο Τύπου που λάβαμε.