Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017

Να τι μπορεί να μάθεις από τη μετεωρολόγο του Σκάι

Η Χριστίνα Σούζη αν δεν είναι εμβληματική είναι τουλάχιστον μια ιδιαίτερα χαρακτηριστική μετεωρολόγος των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων τού Σκάι. Και όπως άλλοι συνάδελφοί της, βάζει χρώμα στις ενημερώσεις που κάνει και γενικότερα στις εμφανίσεις της. Δεν είναι βέβαια «Αρνιακός» (που τον έχουμε απολαύσει ακόμα και ως περιστασιακό
τραγουδιστή στο «Στην υγεια μας» τού Σπύρου Παπαδόπουλου), είναι όμως το ίδιο συμπαθής και κάποτε απρόβλεπτη. Αλλά ο πρόλογος τέλος! Στο θέμα μας τώρα:

Το απομεσήμερο της Παρασκευής, η Χριστίνα Σούζη βγήκε, όπως πάντα, στη ραδιοφωνική εκπομπή της Μαρίας Αναστασοπούλου και του Γιάννη Κολοκυθά (φωτό), μας είπε τα ευχάριστα για τον καλό καιρό του Σαββατοκύριακου και –ούτε θυμάμαι πώς– η κουβέντα έφτασε στην καλλιέργεια κάνναβης! Εκεί πάνω η κυρία Σούζη μίλησε για τις εξαιρετικές πίτσες με πανάλαφρη πίτα από αλεύρι κάνναβης (απολύτως νόμιμες…) που γεύεται πολύ συχνά σε πιτσαρία του Παγκρατίου. Κόκαλο Μαρία και Γιάννης, που αφού συνειδητοποίησαν ότι δεν είναι πλάκα άρχισαν την... πλάκα και τις ερωτήσεις.

Από τις απαντήσεις μάθαμε ότι η περί ης λόγος πίτσα είναι πολύ ελαφριά για το στομάχι, ότι η ζύμη είναι από εκλεκτό αλεύρι κάνναβης που εισάγεται από τη Γερμανία, ότι δεν σου φτιάχνει κεφάλι αλλά το στομάχι και ότι ο ιδιοκτήτης τής συγκεκριμένης πιτσαρίας προγραμματίζει να βγάζει δικό του ποιοτικό αλεύρι από κάνναβη για να γλιτώσει από τις εισαγωγές!
Ούτε στις πιο εμπορικές επιδιώξεις του είχε ο άνθρωπος τέτοια διαφήμιση. Αλλά χαλάλι του γιατί έχει το αγαπημένο όνομα του σταθμού τού Φαλήρου: Μπάμπης! Ευτυχής συνωνυμία...

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η Χριστίνα Σούζη υποσχέθηκε ότι θα πάει στους δυο παρουσιαστές τη Δευτέρα μια πίτσα για να δοκιμάσουν. Θα ακολουθήσει, φαντάζομαι, ραδιοκριτική.

Αν σας αρέσει το μπλογκ δείξτε το στο facebook πατώντας εδώ