Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017

Νέο διαζύγιο σε Μέσον του Αλαφούζου

Οι αποχωρήσεις, απομακρύνσεις, απολύσεις, διαζεύξεις πέφτουν σαν βροχή στο μαγαζί του Γιάννη Αλαφούζου –στα δυο του ραδιόφωνα και στην τηλεόραση. Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας έφυγαν μαζικά
από τον Σκάι η Χριστίνα Βραχάλη, ο Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος, ο Δημήτρης Βαλσάμος και ο Νίκος Σάλτας, ενώ στις τελευταία διαζύγια –στοχευμένα από τον αθλητικό χώρο του Ομίλου- περιλαμβανόταν από τον Σπορ fm και εκείνο με τον Κώστα Μανωλιουδάκη που κάνει Παναθηναϊκό ρεπορτάζ. Το πρωί της Πέμπτης μια ακόμα απόλυση ήρθε να προστεθεί στους πολλές προηγούμενες –και φυσικά δεν είναι μόνο αυτές που αναφέραμε.
Απομακρύνθηκε η Μαρία Μπαλικούρα που βρισκόταν στον Σπορ fm από το ξεκίνημα του σταθμού και αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι του επί δεκαετίες.  Πριν από ακριβώς δέκα χρόνια, τον Οκτώβριο του 2007, η Μαρία Μπαλικούρα είχε προαχθεί σε εμπορική διευθύντρια του Σπορ fm και της SportDay που ήταν τότε σε κοινή ιδιοκτησιακή στέγη, προ Αλαφούζου.

Ανησυχία 
Οι πολλές αποχωρήσεις/απολύσεις αθλητικών συντακτών από τα ραδιόφωνα και την τηλεόραση του Αλαφούζου, και η σημερινή απομάκρυνση ενός εμπορικού στελέχους από το αθλητικό του σταθμό, προκαλούν ανησυχία για τις προθέσεις του στο μέλλον. Ο Γιάννης Αλαφούζος αγόρασε τον Σπορ fm και δυνάμωσε το αθλητικό του πρόγραμμα στον Σκάι κατά το χρονικό διάστημα που βρισκόταν στα ιδιοκτησιακά πράγματα του Παναθηναϊκού. Τα απανωτά διαζύγια συμπίπτουν με τη απόφασή του να εγκαταλείψει τον αθλητικό σύλλογο. Με όλα αυτά, στον Σκάι και στο Σπορ fm υπάρχει ανασφάλεια μεταξύ των εργαζομένων και ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι.