Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Νυχτερινές αλλαγές στον Real

Ο Μάνος Τσιλιμίδης επανέρχεται σε νυχτερινή ραδιοφωνική ζώνη και θα κρατάει ανοιχτά τα μικρόφωνα του Real από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 5 το πρωί. Πρόκειται για τη ζώνη στην οποία μετάδιδε το Ανεμολόγιό του ο Κωνσταντίνος Λαβίθης επί 12 συνεχή χρόνια, πρώτα στον Σκάι και ύστερα στον Real. Ο Τσιλιμίδης είχε και παλιότερα νυχτερινή εκπομπή στον Real fm (προηγήθηκε η εμφάνισή του
στη δημόσια ραδιοφωνία), από την οποία μετακινήθηκε για να κρατήσει τη ζώνη ο Λαβίθης που είχε μεταγραφεί από τον Σκάι. Ο Μάνος Τσιλιμίδης άρχισε τη συνεργασία του με τον Real από τον Ιούλιο του 2010, με την εκπομπή «Άγρυπνος στον Real fm», δίωρης διάρκειας τότε, από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 2. Τον ίδιο τίτλο θα έχει και το τωρινό πεντάωρό του.

Νωρίτερα ο "κουρασμένος" Λαβίθης
Πέρσι, περίπου τέτοιον καιρό, ο Κωνσταντίνος Λαβίθης μιλώντας στην ιστοσελίδα Koolnews (σήμερα Reader) είχε δηλώσει ελαφρώς κουρασμένος από τα πολύχρονα ραδιοφωνικά του ξενύχτια και, φαίνεται, αυτό μέτρησε στην τωρινή αλλαγή καθώς το Ανεμολόγιό του μετατίθεται στις 8 το βράδυ και θα διαρκεί ώς τις 12 οπότε θα αρχίζει το πεντάωρο του Τσιλιμίδη. Συγκεκριμένα σε εκείνη τη συνέντευξή του είχε πει: «Ήμουν πάντα παιδί της νύχτας. Από μικρός θυμάμαι να ξενυχτάω, να μην μπορώ να κοιμηθώ νωρίς, οπότε το μεταμεσονύκτιο πρόγραμμα μου βγήκε πάρα πολύ φυσικά. Ομολογώ πως λίγο έχει αρχίσει και με κουράζει το τόσο μεγάλο βραδινό ωράριο, αλλά μου βγήκε εύκολα».