Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Δεν κυκλοφορεί η Live Sport

 Αυτό που είχε αποφευχθεί σε προηγούμενες αναταράξεις στη Live Sport τελικά δεν αποφεύχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, μετά την αδυναμία της επιχείρησης να πληρώσει την Τρίτη, όπως είχε δοθεί υπόσχεση στους
εργαζόμενους προς τους οποίους υπάρχουν εκκρεμότητες μηνών. Η απεργία κηρύχθηκε από την ΕΣΗΕΑ και την ΕΤΗΠΤΑ, η κοινή ανακοίνωση των οποίων αναφέρει:

«Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για όλους τους δημοσιογράφους και τεχνικούς τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα «LIVE SPORT», από τις 16.00 της Τετάρτης, 13 Σεπτεμβρίου 2017 έως τις 16.00 μ.μ. της Πέμπτης, 14 Σεπτεμβρίου 2017.
Η απεργία κηρύσσεται καθώς οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την εντελώς παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας να μην εξοφλεί τις δεδουλευμένες αποδοχές των συναδέλφων, των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου 2017, καθώς να παραβιάζει τις δεσμεύσεις της για αποπληρωμή των οφειλομένων προηγουμένων ετών.
Τα Δ.Σ. των Ενώσεων ζητούν την καταβολή αμέσως όλων των δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων και τη ρητή δέσμευση της εργοδοσίας ότι στο εξής δεν θα υπάρχει η οποιαδήποτε καθυστέρηση στην καταβολή της μισθοδοσίας των συναδέλφων».