Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ, παραμονή στον Σπορ FM

Ο Άρης Ασβεστάς με δυο βραδινές αναρτήσεις του στο fb ανάγγειλε την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ (όπου διακόπηκαν οι περισσότερες αθλητικές εκπομπές) και τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον άλλον ραδιοφωνικό σταθμό του Γιάννη Αλαφούζου, τον Σπορ fm, γιατί, όπως
έγραψε, «Μην νομίζετε ότι σταματάει και το καθημερινό ρεπορτάζ! Ό,τι συμβαίνει σε ΕΠΟ, λίγκα, δικαστικά και τα συναφή, κανονικά όπως πάντα!»
Οι δυο αναρτήσεις του (η πρώτη, είναι αλήθεια, μπορεί να προκάλεσε σύγχυση για τη συνέχεια της συνεργασίας του με τον Σπορ fm, αλλά η δεύτερη ήταν διευκρινιστική και καθησυχαστική) αναφέρουν:

Η πρώτη
«Έχω δύο μεγάλα ΑΝΤΙΟ να πω σήμερα!
Πρώτο μεγαλο ΑΝΤΙΟ στο ραδιοφωνο του ΣΚΑΙ και στην συνεργασία που είχαμε την τελευταία τριετία. Μια συνεργασία άψογη και ανεμπόδιστη, σε όλα τα επίπεδα και καθ'όλη τη διάρκεια! Τους ευχαριστώ όλους και ειδικά το αθλητικό τμήμα του ΣΚΑΙ που είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες και καταπληκτικά παιδιά.
Το δεύτερο μεγάλο ΑΝΤΙΟ ειναι ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "Αποκάλυψη Τώρα" στον ΣΠΟΡ FM, που έγραψε ιστορία στα ερτζιανά και συνέβαλε καθοριστικά στην πτώση της χούντας στο ποδόσφαιρο! Η εκπομπή ολοκλήρωσε την διαδρομή της, αλλά σε κάθε περίπτωση, "Αποκάλυψη Τώρα" χωρίς τον συνοδοιπόρο μου, τον Vasilis Papatheodorou δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει! Τον ευχαριστώ γι' αυτό που ζήσαμε για μια διετία, να δημιουργήσουμε την πιο χειμαρρώδη, την πιο αποκαλυπτική και δυναμική εκπομπή, που καθόρισε τις εξελίξεις! Όπως και τον George Kosmas που την πίστεψε και την στήριξε!
Κάθε τέλος, όμως, σηματοδοτεί μια νέα αρχή.... To be continued…»

Η δεύτερη (περίπου μιάμιση ώρα μετά)
«Είπαμε, κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή. ΚΑΙ αυτή θα είναι πάλι στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Από αυτό το Σάββατο και ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ, θα έχουμε... μαραθώνιο: Από το απόγευμα στις 17:00 ως τα μεσάνυχτα, στην "Game Zone", ο,τι κινείται θα εκτελείται!! Όχι μόνο live η μπάλα, αλλά και ανάλυση, παρασκήνια, κριτική και σχόλια! Ζωντανά, την ώρα που θα συμβαίνουν!
Και το σημαντικότερο; Σταθερά μαζί μου στο στούντιο, όλη την ώρα, ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ!!! Δεν χρειάζεται κάτι άλλο...... Συντονιζόμαστε από αύριο κιόλας!!»
Ύ.Γ: Για κάποιους που βιάστηκαν να χαρούν: Μην νομίζετε ότι σταματάει και το καθημερινό ρεπορτάζ!! Ό,τι συμβαίνει σε ΕΠΟ, λίγκα, δικαστικά και τα συναφή, κανονικά όπως πάντα! 24/7 και πιο δυναμικά!!»

Η προηγούμενη επάνοδος 
Στον ΣΚΑΙ, και στο ραδιόφωνο γενικά, ο Άρης είχε επανέλθει τον Δεκέμβριο του 2014, καταγγέλλοντας τότε ότι η απόλυσή του από τον Σπορ fm, πριν περάσει στην ιδιοκτησία Αλαφούζου, ήταν εκδικητική (δείτε εδώ το ρεπορτάζ του Harddog).

Αν σας αρέσει το μπλογκ δείξτε το στο facebook πατώντας εδώ