Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Έλενα Ακρίτα: Η διαπόμπευση της απόλυσης

Φαίνεται ότι η Έλενα Ακρίτα δεν περιμένει επανασπρόσληψη από τα Νέα, αλλά και αν περιμένει δεν το διαπραγματεύεται αυτό ανταλλάσσοντάς το με σιωπή. Σε δυο αναρτήσεις της στο fb, σχετικά με τη
διαδικασία των απολύσεων στον ΔΟΛ, ήταν δηκτική
Η ΠΡΩΤΗ:
Νάτα τα ωραία! Τις απολύσεις μας από τον ΔΟΛ θα παραλαβουμε από το ΘΥΡΩΡΕΙΟ σήμερα και αύριο. Εάν κάποιος συνάδελφος είναι π.χ. άρρωστος, ο Διαχειριστής θα του τη στείλει με δικαστικό επιμελητή στο σπίτι και θα τη θυροκολήσει - για να το μάθουν και οι γείτονες ότι μας απέλυσαν. Όταν η νομική υπηρεσία πρέπει να εκτελέσει μια απόλυση, χρησιμοποιεί ΚΑΙ αυτόν τον τρόπο. Της διαπόμπευσης. Πρέπει να διασφαλίσει ότι ο παθών έλαβε γνώση του εξωπετάγματός του από μια επιχείρηση, ώστε να μην έχει πλέον καμιά υποχρέωση απέναντί του από μια συγκεκριμένη ημερομηνία και μετά. Εσείς τα νεάκια σας. 

Η ΔΕΥΤΕΡΗ: 
Κοντεύει 12:30 και κανένας δεν έχει εμφανιστεί να μας... απολύσει ακόμα. Περιμένουμε στοιβαγμένοι στο θυρωρείο κι ούτε ένας δεν έχει πει "ρε γαμωτο αρκετά έχουν τραβήξει αυτοί οι απλήρωτοι εργαζόμενοι. Αν μη τι άλλο ας εχουμε την τσιπα να τους...απολύσουμε στην ώρα τους."