Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Νέα εφημερίδα τρέχει στο Βουνό

Μια νέα ειδική, και τελείως ιδιότυπη free press εφημερίδα/περιοδικό κυκλοφορεί στα «περίπτερα» του βουνού. Είναι το μηνιαίο iRun που θα κάνει την επίσημη πρώτη εμφάνισή του αυτήν την εβδομάδα, στη μεγάλη γιορτή του ορεινού τρεξίματος στο Ζαγόρι. Το εξώφυλλο της πρώτης έκδοσης είναι πρωτότυπο και με μια ευρηματική φωτογράφιση της πρωταθλήτριας ορεινού τρεξίματος (ιδιαίτερα γνωστής στους παροικούντες στις ορεινές διαδρομές), της Γλυκερίας Τζιατζιά. Η νεαρή αθλήτρια έδωσε συνέντευξη για το

πρώτο φύλλο του περιοδικού και φωτογραφήθηκε στο βουνό, όπου από τον αρτ νταϊρέκτορ τού iRun στήθηκε στο φυσικό περιβάλλον ένα σκηνικό γραφείου!

Οι καλοί φίλοι και συνάδελφοι που αποφάσισαν και υλοποίησαν την έκδοση, μας έδειξαν μέρος της δουλειάς τους, πριν ολοκληρωθεί, και οι εντυπώσεις είναι απόλυτα θετικές. Ωραία, ευχάριστα θέματα (ενδιαφέρουν όχι μόνο τους πολυπληθείς λάτρεις του αθλήματος που συνεχώς αυξάνονται) , όμορφος σχεδιασμός, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και πολύς ενθουσιασμός. Το iRun θα διατεθεί την Κυριακή, στο Zagori Mountain Running 2017 που είναι μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις της χρονιάς στο ορεινό τρέξιμο και έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή δρομέων.
Ευχόμαστε καλές και μεγάλες διαδρομές στο πρώτο περιοδικό ορεινού τρεξίματος. Καλοτάξιδο να είναι και με επιτυχίες -δημοσιογραφικές και εμπορικές.