Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Γιώργος Μαζιάς: Προέχει το Goal και ο Πήγασος, όπου υποφέρουν εκατοντάδες

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑI Ο ΝΕΟΣ ΑΡΙΧΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΗΣ SPORTDAY 

Τις ευχαριστίες του, για τις ευχές και τα συγχαρητήρια που έλαβε, και το μήνυμά του έστειλε με ανάρτησή του στο facebook ο Γιώργος Μαζιάς, ο οποίος επελέγη από τον εκδότη της SportDay, τον Τάσο Μπούρα, για τη διεύθυνση της εφημερίδας. Ο Γ.Μ. αναφέρει ότι προέχει η επίλυση των
προβλημάτων στο Goal και στον Πήγασο «όπου είμαι ακόμα μέλος», όπως επισημαίνει. Ολόκληρη η ανάρτησή του:
«Ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα συγχαρητήρια. Προέχει όμως η επίλυση των προβλημάτων και της όλης κατάστασης στο Goalnews και όλο τον ΠΗΓΑΣΟ όπου ακόμη είμαι μέλος μαζί με εκατοντάδες άλλους εργαζόμενους, οι οποίοι υποφέρουν κι αγωνιούν για το μέλλον τους. Πρώτα ο κόσμος αυτός, η λύτρωση του και μετά όλα τα άλλα».

Ο νέος αρχισυντάκτης 

Ενώ οι δυο προηγούμενοι επιτελικοί της SporDay, Γιάννης Χωριανόπουλος και Γεράσιμος Μανωλίδης, αποχωρούν δουλεύοντας μέχρι και την Κυριακή για την έκδοση της Δευτέρας, έχει γίνει  γνωστό το όνομα του νέου αρχισυντάκτη της εφημερίδας. Είναι ο Θεολόγος Αλεξανδράτος, που μεταξύ άλλων έχει εργαστεί στο Εθνοσπόρ του Πήγασου και στο Έθνος, γενικότερα, στο Ποντίκι επί Αντώνη Δελατόλα και πρόσφατα υπήρξε αρχισυντάκτης στο Σπίρτο, όταν κυκλοφορούσε ημερήσιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG:
Η τοποθέτηση του Χάρη Ξύδη για το νέο Sportime