Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Καμπουράκης: Αυτή η παράγραφος στο άρθρο μου ενόχλησε τον Πολάκη

ΠΩΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ… ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ 

Τον μπελά του βρήκε ο Δημήτρης Καμπουράκης –όπως είπε ο ίδιος–, με το σχόλιό του στο Protagon για τον Πολάκη. Η επιθετική απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας (αρχίζει με τη φράση «Άκου Καμπουράκη») για την παλιά φωτογραφία που τον εικονίζει να πυροβολεί, προκάλεσε πλήθος
τηλεφωνημάτων στον Δ.Κ. από τηλεοπτικά κανάλια, ραδιοσταθμούς κ.λπ.  για να του ζητήσουν μια απαντητική δήλωση, αλλά εκείνος, όπως ανέφερε, αρνήθηκε. Ο Δημήτρης Καμπουράκης είπε ότι ξέρει τι από όσα έγραψε στο σάιτ ενόχλησε τον υπουργό. Είναι, κατά την άποψή του, ένα απόσπασμα στην τελευταία παράγραφο του άρθρου στο οποίο  αναφέρει ότι χέρι που ψηφίζει μνημόνια «ξεφτιλίζει το πιστόλι που βαστά».
Το επίμαχο σημείο του άρθρου είναι το εξής: «Ε λοιπόν καλά θα κάνει ο Παύλος να την αποσύρει την φωτογραφία. Διότι –μεταξύ μας- ένα χέρι που κάθε βδομάδα υψώνεται για να υπερψηφίσει μνημόνια, παραμνημόνια, μελλοντικές προνομοθετήσεις, προαπαιτούμενα και ντροπιαστικές διορθώσεις των προαπαιτουμένων, το ξεφτιλίζει λιγάκι το πιστόλι που βαστά. Εντάξει;»

ΔΑΒΑΣΤΕ:
** Στους Zoornalistas (εδώ) την απάντηση του Π. Πολάκη με τη χαρακτηριστική φράση «Άκου Καμπουράκη»
** Στο Protagon (εδώ) το άρθρο του Δ. Καμπουράκη με τίτλο «Πιστόλι στη χέρα»