Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Πρωτοβουλία βάσης για τον ΕΔΟΕΑΠ

Μια ανάρτηση με πολλή αγωνία για την κατάσταση που επικρατεί στον ΕΔΟΕΑΠ έγινε πριν από λίγο στο fb από τη συνάδελφο Ευγενία Χριστοπούλου.  Έχει ενδιαφέρον -και χρηστικό- και την αναδημοσιεύουμε αυτούσια:
«Προς συναδέρφους δημοσιογράφους, συνταξιούχους, εργαζόμενους και άνεργους: μια ομάδα συνταξιούχων από τη βάση έχουμε αναλάβει μια πρωτοβουλία πίεσης προς τη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ για την άμεση καταβολή
της επικούρησης που μας παρακρατήθηκε παρανόμως, το θέμα μόνιμου πόρου προς το ταμείο μας, τη μη καταβολή της εισφοράς από τους εργοδότες, το περίφημο δάνειο, τους οφειλέτες κ.α. 
Αύριο θα συναντηθούμε με δικηγόρο, η οποία μας παρέχει τις συμβουλές της pro bono, ώστε οι όποιες κινήσεις μας να είναι νομικά κατοχυρωμένες και στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που κάλεσε ο ΕΔΟΕΑΠ για τις 4/7 θα παρέμβουμε θέτοντας τα ζητήματά μας, απαιτώντας την άμεση επίλυσή τους. Η παρουσία όσο περισσοτέρων από μας γίνεται, είναι αναγκαία όσο ποτέ. Μπείτε στην ειδική σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο FB με την ονομασία Πρωτοβουλία για τον ΕΔΟΕΑΠ για να ενημερωθείτε και να δηλώσετε-αν θέλετε-παρουσία. Είμαστε πρωτοβουλία βάσης, δεν έχουμε καμιά σχέση με τον επαγγελματικό συνδικαλισμό και επουδενί ενδιαφερόμαστε να υποκαταστήσουμε τα νόμιμα εκλεγμένα προεδρεία ΕΔΟΕΑΠ και ΕΣΗΕΑ». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG:
1) Συνωστισμός ναυαγίων στον Τύπο
2) Παλιοί κιμπάρηδες εκδότες και καταιγίδα εφημερίδων σε άνυδρο τόπο
3) Χαμός για μια θέση εργασίας στον Τύπο

Αν σας αρέσει το μπλογκ του Harddog δείξτε το στο facebook πατώντας εδώ