Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Τα σάιτ με αντανακλαστικά μηδέν

Σε βαθύ ύπνο έπιασαν ορισμένα σάιτ υψηλών απαιτήσεων οι τρομοκρατικές επιθέσεις τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή. Η είδηση «έσκασε» πολύ νωρίς από αναρτήσεις λινκ του BBC στο Facebook και λίγο μετά βγήκε σε αρκετά σάιτ όπως είναι το newsit, το nwes247, το iefimerida -τουλάχιστον σε αυτά που εμείς επισκεφθήκαμε, γιατί προφανώς θα υπήρξαν και άλλα που ανέβασαν τις πρώτες
+/- Δείτε τη συνέχεια
πληροφορίες από το Λονδίνο. Αυτά που δεν ασχολήθηκαν καν και τα πρώτα τους θέματα φάνταζαν τόσο ανεπίκαιρα εκείνες της ώρες, ήταν οι δύο ιστοσελίδες των εφημερίδων του ΔΟΛ (tanea.gr, tovima.gr), καθώς επίσης οι ηλεκτρονικές εκδόσεις της Καθημερινής και της Real (και πάλι οι αναφορές γίνονται με βάση τα σάιτ που εμείς ψάξαμε, γιατί πιθανότατα θα υπήρχαν και άλλα που σίγησαν).
Εντύπωση (μας) προκάλεσε η απουσία της Huffington Post από την ενημέρωση για τα δραματικά γεγονότα στο Λονδίνο. Καμιά ανάρτησή της τουλάχιστον ώς τις 02:30 που σταμάτησε η διαδικτυακή περιπλάνησή μας. Το πρωί είδαμε ότι η πρώτη αναφορά στα τρομοκρατικά κτυπήματα έγινε από τη Huffington στις 07:17. Σχετικά με την Καθημερινή και τη Real, είναι γεγονός ότι η σιγή τους αναπληρώθηκε από τη συνεχή ροή που υπήρχε για τα γεγονότα από τον skai.gr και από το enikos.gr αντιστοίχως.

O Harddog σάς περιμένει και στο facebook (εδώ). Αν βρίσκετε ενδιαφέρον στο μπλογκ, δηλώστε το με ένα κλικ στο «Μου αρέσει»