Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Ο Σπορ fm γίνεται ευρωμπασκετικός (*)

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην αγαπημένη του Πόλη για να κατακτήσει το 4o ευρωπαϊκό του στέμμα και ο ΣΠΟΡ FM μπαίνει σε ρυθμούς απόλυτα μπασκετικούς! Κρατήστε κολλημένη τη βελόνα στους 94,6 και ζήστε ζωντανά όλη τη δράση από το μεγάλο ραντεβού των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.
Από σήμερα το «Μπαμ και Κάτω» άλλαξε σε… «Μπαμ και Φάιναλ Φορ»! Ο
Μπάμπης Χριστόγλου, ο Μιχάλης Λεάνης και ο Τόλης Κοτζιάς με τη βοήθεια καλεσμένων από τον χώρο του μπάσκετ αναλύουν όσα πρόκειται να δούμε σε ημιτελικούς, αλλά και τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Μείνετε συντονισμένοι στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο και ακούστε ειδικές εκπομπές αφιερωμένες στο μεγάλο ραντεβού της Πόλης μέσα από το Σινάν Ερντέμ!

Από την Τετάρτη η ομάδα του ΣΠΟΡ FM 94,6 θα βρίσκεται στην Πόλη και θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις live. Ο Χρήστος Ρομπόλης και ο Νίκος Ζέρβας ψάχνουν, βρίσκουν και παρουσιάζουν όλες τις πληροφορίες που πρέπει να ξέρετε και συζητούν με αθλητές και ανθρώπους του μπάσκετ για μία ακόμα σπουδαία πρόκληση του Ολυμπιακού.

Και ο Μπάμπης Χριστόγλου ανεβάζει τα ντεσιμπέλ, μετατρέποντας την Κωνσταντινούπολη σε ένα μεγάλο στούντιο! Ανοίγει τις γραμμές για τους ακροατές που έχουν μείνει στην Ελλάδα και δίνει μικρόφωνο σε όσους φίλους του Ολυμπιακού ταξιδέψουν στην Πόλη για τη μεγάλη γιορτή!

Μείνετε συντονισμένοι στην αγαπημένη σας συχνότητα και ακούστε τα σπουδαία παιχνίδια ζωντανά σε περιγραφή των Νίκου Ζέρβα και Χρήστου Ρομπόλη. Την Παρασκευή στις 18:30 ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη με την ΤΣΣΚΑ και την Κυριακή το βράδυ στις 21:00 κατακτά έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο απέναντι σε μια εκ των Ρεάλ ή Φενέρ!

Και σε αυτό το σπουδαίο ραντεβού συντονίσου ΕΔΩ! Γιατί ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θριαμβεύει σε ένα ακόμα Φάιναλ Φορ!

(*) Το κείμενο είναι από δελτίο Τύπου που λάβαμε