Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Οι Ενωμένοι Δημοσιογράφοι κατά Φιλιππάκη

Πήραμε και δημοσιεύουμε μέιλ με ανακοίνωση των Ενωμένων Δημοσιογράφων για την ανάρτηση στο fb του Γιώργου Φιλιππάκη, σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο, κάτι
που οδήγησε στη σύλληψή του. Κάθε διαφορετική (ή και ταυτόσημη) άποψη, δεκτή από το μπλογκ, αρκεί να μην προκαλεί νομικά προβλήματα:  

«Είναι θλιβερό και αποκρουστικό ο ειδικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ Γιώργος Φιλιππάκης να επικροτεί την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του Λ. Παπαδήμου. Προφανώς ο κ. Φιλιππάκης θέλοντας να παραστήσει τον «επαναστάτη» έχει «ξεχάσει» ότι σήμερα το πολίτευμα στη χώρα μας είναι η Δημοκρατία και στη Δημοκρατία τέτοιες δηλώσεις μίσους δεν έχουν καμία θέση. Ξεχνάει ακόμη ο προκλητικός κος Φιλιππακης, πως οι δημοσιογράφοι Παύλος Μπακογιάννης και Σωκράτης Γκιόλιας δολοφονήθηκαν από τρομοκρατικές οργανώσεις. Δεν γνωρίζει άραγε ότι δεκάδες συνάδελφοι μας δημοσιογράφοι έχουν στοχοποιηθεί και απειληθεί; Αν αυτή η δήλωση δεν είναι… «απώλεια μνήμης» είναι όνειδος γι αυτόν και την απερχόμενη πλειοψηφία του ΔΣ της Ενωσης Συντακτών!
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ 27/5/2017»

*** Διαβάστε εδώ, στους Zoornalistas, την είδηση για το σχόλιο και τη σύλληψη του Γ. Φιλιππάκη 

Αν σας αρέσει το μπλογκ του Harddog δείξτε το στο facebook πατώντας εδώ