Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Στην «Ηχώ» των Ουρανών

Σάκης Τσακασιάνος, Διονύσης Μαχαίρας, Αγγελική Τζιρμάκη, Γιώργος Ζιούτος, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ, Βαγγέλης Αλυσανδράτος, ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ, Κώστας Μπετχαβές, ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΠΙΔΗΣ και σήμερα Λάζαρος Πατσουράκος. Ο Κλεομένης κρατάει θέσεις (για όλους) και σιγά σιγά φτιάχνει την «Ηχώ» των Ουρανών. Καλό δρόμο, Λάζαρε, χαιρετισμούς σε Αυτούς-που-Δεν-Ξεχνιούνται.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1: Το πεδίο των σχολίων του μπλογκ μένει ανοικτό, για το ενδεχόμενο να έχουμε ξεχάσει κάποιον/κάποιους (πολύ πιθανό) από την οικογένεια της «Ηχούς» που έφυγε/έφυγαν μετά τον θάνατο του Κλεομένη Γεωργαλά.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: Η πρώτη φωτογραφία είναι από τη βράβευση του Λάζαρου Πατσουράκου, τον περασμένο Φεβρουάριο, στην εκδήλωση των παλαιμάχων του Πανιωνίου. Ο Λάζαρος υπήρξε για δεκαετίες συντάκτης του κυανέρυθρου ρεπορτάζ.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3: Η δεύτερη, ασπρόμαυρη, φωτογραφία είναι από τη σελίδα που διατηρούν στο facebook δημοσιογράφοι που εργάστηκαν στην «Α.Η.». Στο μέσον, με μπουφάν και τα χέρια στις τσέπες, ο Κλεομένης Γεωργαλάς. Πρώτος από αριστερά ο Λάζαρος Πατσουράκος

2 σχόλια: