Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Γιώργος Τράγκας, η επιστροφή

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ, ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΟΥΝ 
ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 

Ο Γιώργος Τράγκας, μετά από την ολιγοήμερη αποχή του από τα ερτζιανά, επιστρέφει στα ραδιοφωνικά μικρόφωνα. Το ανακοίνωσε ο ίδιος στο fb: «Από τη Δευτέρα ανοίξτε τα ραδιοφωνάκια σας στο 90,1 και ετοιμαστείτε για απογείωση», γράφει και προαναγγέλλει αυτή τη φορά ένα «σόου πιο δυνατό, πιο αποκαλυπτικό και πιο… χαμογελαστό». Ο Γ.Τ. αρχίζει στο ραδιόφωνο του
Ομίλου του Γιάννη Κουρτάκη την ερχόμενη Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου. «Δεν πρόλαβα να ξαποστάσω λίγες μέρες και επιστρέφω στην κοιλάδα του Πεσαβάρ», γράφει.
Στην ιστοσελίδα των Παραπολιτικών, ο Γ.Τ. χαρακτηρίζεται ως «ο απόλυτος κυρίαρχος των fm» και στο ρεπορτάζ διαβάζουμε σχετικά:

«Μόνο λίγο καιρό ξαπόστασε ο Γιώργος Τράγκας και επανέρχεται δριμύτερος στα ερτζιανά από την συχνότητα των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 90,1. Ο απόλυτος κυρίαρχος της πρωϊνής ζώνης εδώ και τριάντα!!! χρόνια από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου θα είναι και πάλι κοντά στους φανατικούς του ακροατές και μάλιστα σε μεγαλύτερη δόση καθώς η εκπομπή του θα ξεκινά στις 8 το πρωί και θα έχει διάρκεια τρεις ώρες.
Όπως γράφει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook τό σόου θα είναι πιο δυνατό, πιο αποκαλυπτικό και πιο...χαμογελαστό.
Το σύνθημα του δημοσιογράφου γνωστό και δεν αλλάζει...Ψηλά το κεφάλι... Ο Γιώργος Τράγκας με τα καυστικά σχόλια του, το πάντα καλό ρεπορτάζ του και το χιούμορ του θα καταγράφει και θα σχολιάζει την επικαιρότητα με τον μοναδικό του τρόπο που τον έκανε την αγαπημένη συνήθεια χιλιάδων ακροατών.
Και όπως γράφει και στην ανάρτησή του "η εκπομπή μεταδίδεται και εκτοξεύεται από το Κέιπ Κανάβεραλ". Απογείωση στις 13 Φεβρουαρίου. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε...»

** Τη φωτογραφία στην αρχή του κειμένου πήραμε από ξενόγλωσσο www.greek2m.org