Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Ο Κωστόπουλος, ο αριστεροκρετινισμός και ποιος/ποια είναι το «ταγάρι»

Αριστοκρετινισμός! Είναι ο νεολογισμός που εισήγαγε από την εκπομπή του στον Real fm o Πέτρος Κωστόπουλος. Ο οποίος ως παλιός ΠΑΣΟΚος ακολουθεί αυτό που τόσο αγαπούσε το κόμμα: να έχει στις τάξεις του λογοπλάστες. Τον όρο χρησιμοποίησε ο Κωστόπουλος προκειμένου να αποδώσει παραστατικά την άποψή του για την απόρριψη από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο του αιτήματος της Gucci να διοργανώσει επίδειξη μόδας (ντεφιλέ λέγεται!) στην Ακρόπολη. Φυσικά, ο Πέτρος είχε διαφορετική άποψη –και είναι
δικαίωμά του. Μπορεί να έχει από μια οπτική δίκιο. Δεν ξέρω, δεν το εξετάζω, δεν με ενδιαφέρει. Ούτε θα σταθώ στον «αριστεροκρετινισμό». Στέκομαι στην αναφορά του στην υπουργό Πολιτισμού.

Είπε ότι σε όλα τα μνημεία της Ευρώπης γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις, «αλλά εδώ…» Και εκεί κάπου κόλλησε τη όνομα της υπουργού:«… αλλά η Κονιόρδου», είπε χωρίς να εξηγήσει ευθέως τι εννοούσε. Δηλαδή η Κονιόρδου τι, Πέτρο; Αυτή έβγαλε κόκκινη κάρτα στην Gucci; Και τι σημαίνει το «άμα είσαι ταγάρι» που είπες αμέσως μετά το όνομα της Κονιόρδου; Αυτή είναι το «ταγάρι», Πέτρο; Τα μέλη του ΚΑΣ, μήπως; Ποιος αγαπητέ γκουρού της κοσμικότητας, εκ Βόλου; 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1: Ο Πέτρος Κωστόπουλος πήρε στον Real τη ώρα που είχε ο Νίκος Σραβελάκης (3,30 έως 5) o οποίος μετακινήθηκε το πρωί, στη ώρα που άφησε ο Γιώργος Τράγκας. Για τον «ραδιοφωνικό» Κωστόπουλο θα τα πούμε μια άλλη φορά. Για τον τύπο της εκπομπής που κάνει, δηλαδή. 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: Και για το ελαφρύνουμε. Σε ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής του Ευαγγελάτου έγινε γκάλοπ στους δρόμους για την απόφαση του ΚΑΣ. Άλλες κυρίες ήταν υπέρ, άλλες κατά, αλλά μία ξέρανε κόσμο: «Συμφωνώ που δεν επιτράπηκε γιατί δεν μου αρέσει η Gucci. Μου αρέσει η Dior».

Αν σας αρέσει το μπλογκ του Harddog δείξτε το στο facebook πατώντας εδώ