Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Χατζηνικολάου: «Έτσι προσπαθούμε να κρατήσουμε το μαγαζί μας όρθιο»

ΤΙ (ΔΕΝ) ΞΟΔΕΨΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΑ «ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ»

Τις ολόθερμες ευχαριστίες του για το Ράδιο Θεσσαλονίκη εξέφρασε το πρωί της Τετάρτης από τα ραδιοκύματα του Real fm ο Νίκος Χατζηνικολάου. «Θέλω να στείλω ένα πρωινό μήνυμα αγάπης και φιλίας προς το Ράδιο Θεσσαλονίκη, με το οποίο μόνο τυπικά είμαστε
ανταγωνιστές, αλλά ουσιαστικά είμαστε σύμμαχοι» είπε και εξήγησε το λόγο του πρωινού ευχαριστήριου μηνύματος. Το έστειλε επειδή, είπε, ο ραδιοσταθμός της Θεσσαλονίκης «τις τελευταίες ημέρες στηρίζει την εφημερίδα μας -στηρίζει τις Ειδήσεις-, ΚΑΙ με δωρεάν διαφήμιση. Και θέλω από την καρδιά μου να τους ευχαριστήσω γιατί είναι καρντάσια».

Εκεί πάνω ο Ν.Χ. αποκάλυψε ότι δεν έχει ξοδευτεί έστω και  ένα ευρώ για τη διαφήμιση της νέας έκδοσης. «Έτσι βγάλαμε αυτήν την εφημερίδα, χωρίς να έχουμε ξοδέψει μέχρι στιγμής ούτε ένα ευρώ σε διαφήμιση», είπε ο εκδότης της Real και των Ειδήσεων.

Όρθιο το μαγαζί

«Προσπαθούμε να τα καταφέρουμε», πρόσθεσε, «μέσα στην πολύ δύσκολη αυτή εποχή, την εποχή της κρίσης, για να κρατήσουμε το μαγαζί μας όρθιο, αλλά και για να μπολιάσουμε την ελληνική δημοσιογραφία ξανά με τις αρχές που κάποτε την έκαναν μεγάλη. Γιατί δυστυχώς, έχει μπει και αυτή σε παρακμή στα χρόνια της κρίσης και πρέπει –οφείλει – να αναγεννηθεί».

Υπνάκος

Ο Χατζηνικολάου μίλησε και για την προσωπική κόπωση των ημερών από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αφού η εφημερίδα κλείνει τις σελίδες της αργά, ενώ το πρωί έχει ραδιοφωνική εκπομπή στις 10, το βράδυ τηλεόραση στον ΑΝΤ1 και αμέσως μετά πάλι εφημερίδα. Προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κούραση, όπως είπε, ρίχνοντας κάναν υπνάκο στις μετακινήσεις του.
(Υποθέτω ότι δεν… οδηγεί ο ίδιος και ότι η Volvo που διαφημίζει στον Real, υπερθεματίζοντας ότι και η δική του προτίμηση Volvo είναι, δεν διαθέτει και αυτόματο οδηγό).

Αν σας αρέσει το μπλογκ του Harddog δείξτε το στο facebook πατώντας εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG:
1) «-Πιάσε έναν Χατζηνικολάου…»
2) Κάποιες άλλες «Ειδήσεις» πριν από τις νέες του Νίκου Χατζηνικολάου (Πέρασαν περίπου 34 χρόνια!)
3) Αντίδραση των εν επισχέσει δημοσιογράφων του Φιλάθλου (ο οποίος από το Σάββατο θα επανεκδοθεί  ως εβδομαδιαίο ένθετο στην Ειδήσεις)
4) Η εφημερίδα ποτέ δεν πεθαίνει