Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Παράπονα Χατζηνικολάου με αναφορά σε Νέα και Έθνος

«ΑΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ»

Τα παράπονά του για την όχι καλή ανάρτηση των Ειδήσεων από τα περίπτερα, εξέφρασε από το ραδιόφωνο του Real ο Νίκος Χατζηνικολάου. Προέτρεψε μάλιστα τους ακροατές του –ακόμα και αν δεν αγοράζουν την εφημερίδα– να κάνουν παρατήρηση στους περιπτερούχους αν δεν βλέπουν κρεμασμένες τις
Ειδήσεις. Αναφέρθηκε ταυτόχρονα στα Νέα και το Έθνος, λέγοντας ότι δεν είναι ανάγκη «οι ίδιοι και οι ίδιοι εκατό χρόνια να κρεμιούνται στα περίπτερα». Είπε συγκεκριμένα:
«Αν (η εφημερίδα μας) δεν είναι κρεμασμένη στα περίπτερα –γιατί το είδα και σήμερα– να πηγαίνετε και να απαιτείτε να κρεμούν και τη δική μας . Να απαιτείτε να μας έχουν μαζί με τις υπόλοιπες εφημερίδες. Όχι μόνο τα Νέα και το Έθνος. Να έχουν και εμάς. Δεν είναι ανάγκη δηλαδή μόνο οι ίδιοι και οι ίδιοι εκατό χρόνια να κρεμιούνται στα περίπτερα. Ας κρεμαστεί και καμιά καινούργια προσπάθεια».

Ο Δελατόλλας 

Στο στούντιο βρισκόταν, όπως κάθε Πέμπτη, ο Αντώνης Δελατόλλας, που εκδίδει το «Ποντίκι» και ο οποίος υπερθεμάτισε. Είπε συγκεκριμένα: «Είναι αλήθεια ότι συμβαίνει αυτό με πολλούς περιπτεράδες, δεν είναι όλοι οι επαγγελματίες, το κάνουν όμως. Και εγώ αυτήν την παρατήρηση την είχα κάνει πολλές φορές για το Ποντίκι. Και είναι λάθος γιατί…». Εκεί πήρε πάλι τον λόγο ο Χατζηνικολάου και συνέχισε την φράση του Δελατόλλα: «…γιατί πρέπει να δίνεις ίσες ευκαιρίες σε όλους», πρόσθεσε ο επικεφαλής του Real Group.