Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

«Ο Τράγκας έφυγε με τις καλύτερες προϋποθέσεις από τον Real»

«ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ» - «ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ»

Ο Ιωσήφ Καλαμαράκης είναι πολύ στενός συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα – πέρα από ένας πολύ καλός μουσικός παραγωγός, με επιτυχημένες εκπομπές. Από το πολυάριθμο «συνεργείο» (συνήθως ανώνυμο) που έχουν πίσω τους αυτές οι απολύτως προσωπικές εκπομπές, ο Γιώργος Τράγκας επέλεγε πολύ συχνά να αναφέρει το δικό του όνομα. Και μετά την επάνοδό του από την Αμερική, ετοιμάζοντας προφανώς την έξοδο, έκανε αναφορά σε όλους τους αφανείς συνεργάτες του, αλλά στάθηκε περισσότερο στον Ι.Κ.: «Με τον
Ιωσήφ συνεργαζόμαστε 18 χρόνια», είχε πει, δηλαδή πολύ παλιότερα από τη συνεργασία τους στον Real.

Γράφω όλα αυτά τα προκαταρκτικά γιατί το βράδυ του Σαββάτου, στην πολύ ευχάριστη, δημοφιλή και παρεΐστικη εκπομπή τού Καλαμαράκη στον Real, πρέπει να έπεσε καταιγίδα μηνυμάτων σχετικά με τον Τράγκα, και ας μην έχει ο ίδιος καμιά σχέση μe την εκπομπή –είναι καθαρά του Καλαμαράκη. Ο οποίος αναγκάστηκε να απαντήσει, βάζοντας μαζί τελεία και παύλα σε κάθε άλλη συζήτηση για το θέμα. «Ο Γιώργος Τράγκας έφυγε με τις καλύτερες προϋποθέσεις», είπε ο Ι.Κ. (μεταφέρω τα λόγια του από μνήμης, αλλά χωρίς ουσιαστικές αποκλίσεις) και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει τίποτα από όσα έχετε διαβάσει. Όλα έγιναν στο καλύτερο κλίμα και οι σχέσεις παραμένουν άριστες και από τις δύο πλευρές».

«Σπίτι μου ο Real»

Ο παραγωγός τόνισε –το είπε με έμφαση– ότι νιώθει τον Real σπίτι του και ζήτησε από τους ακροατές του να μην επιμείνουν με μηνύματά τους για το θέμα του Γιώργου Τράγκα και να σεβαστούν τη δική του συναισθηματική φόρτιση που ήταν μεγάλη, όπως είπε. Παρόλα αυτά, παρά τη συγκίνηση και τη στεναχώρια του, ο Ιωσήφ Καλαμαράκης έβγαλε και πάλι μια κεφάτη, ευχάριστη, διαδραστική εκπομπή, όπως κάθε Σαββατοκύριακο, κρατώντας ανοικτά τα μικρόφωνα για τους ακροατές έως τη 1,30 (ενώ συνήθως την πήγαινε έως τη 1) και ακολούθως με μουσική έως τις 3.

Αν σας αρέσει το μπλογκ του Harddog δείξτε το στο facebook πατώντας εδώ