Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Γιατί ζορίζεται η Nova

«ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟ ΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΖΗΤΑ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ

Φαίνεται ότι και η Nova, παρά τον μεγάλο αριθμό συνδρομητών που διαθέτει, δυσκολεύεται στην εξεύρεση ρευστού. Αυτό, τουλάχιστον συμπεραίνεται από το γεγονός ότι δεν έχει καταβάλει στη Σούπερ Λιγκ τη δόση των 4,3 εκατομμυρίων ευρώ για τα
τηλεοπτικά δικαιώματα κάλυψης των ποδοσφαιρικών αγώνων της μεγάλης κατηγορίας και το οποίο, βάσει της συμφωνίας, θα έπρεπε να είχε καταβληθεί έως της 15 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Nova ζητά να δοθεί στη Λίγκα αυτό το ποσό μοιρασμένο σε τρεις υποδόσεις. Ως αντίβαρο για τη «διευκόλυνση», το συνδρομητικό κανάλι διαβεβαιώνει τους συνομιλητές του από τη Λίγκα ότι δεν έχει κινήσει τις διαδικασίες για παρακράτηση της ρήτρας ύψους 2,8 εκατομμυρίων εξαιτίας της αναβολής των πρώτων αγωνιστικών. Και δεν το έχει κάνει «τουλάχιστον προς το παρόν», όπως υπονοείται, προφανώς για να λειτουργήσει η πιθανότητα ενεργοποίησης της ρήτρας ως μέσον πίεσης.

Ο Παναθηναϊκός έχει απειλήσει ότι δεν θα επιτρέψει τη μετάδοση του επόμενου αγώνα του (δηλαδή την Κυριακή στη Λεωφόρο με τον Λεβαδειακό) αν το κανάλι δεν τακτοποιήσει τις οφειλές του.

Αν σας αρέσει το μπλογκ του Harddog δείξτε το στο facebook πατώντας εδώ