Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Το facebook γράφει (σπαρταριστά!) την Ιστορία του Χιονιού στην Αθήνα

ΕΠΙΚΑΙΡΙΚΑ ΣΠΑΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τόσο χιόνι στην Αθήνα είχαμε να δούμε από τότε που ανάβαμε καλοριφέρ (Μανώλης Γρηγοράκης) *** Και για να καταλάβετε πόσο κρύο κάνει, η θερμοκρασία πέφτει πιο πολύ και από το χρηματιστήριο (Στέλιος Σοφιανός) *** Άκουσα στο ραδιόφωνο ότι στην εθνική Αθηνών-Πατρών έπεσαν περίπου 250 τόνοι αλατιού. Γι’ αυτό είναι λύσσα τα διόδια (Διονύσης Βραϊμάκης) *** Όλη η Αθήνα σε εκδοχή κουραμπιέ! (Ζωή Ρηγοπούλου) ***
Mε internet explorer ήρθε η Αριάδνη στην Αθήνα (Μανώλης Γρηγοράκης) *** Μόνο η κρίση στερεί από την Κύμη τη διοργάνωση μιας  χειμερινής Ολυμπιάδας (Δημήτρης Τσακίρης) *** Μείον 15 ο ΠΑΟ. Μείον 16 η ΑΕΚ. Μείον 17 ο ΠΑΟΚ. Πρωτάθλημα βαρυχειμωνιάς (Τάσος Επιτρόπου)
*** Δήλωση περαστικού: Έχει να ρίξει τόσο χιόνι στο Κουκάκι από τότε που ήταν βοσκοτόπια (Άρης Σκιαδόπουλος) *** Ξέφυγα από τα Καλάβρυτα και την Ολυμπία Οδό για να αποκλειστώ στην Αγία Παρασκευή (Μιχάλης Τσόχος) *** Κανονικά έπρεπε νάχουμε ένα αερομεταφερόμενο εκχιονιστικό για περιπτώσεις Αλοννήσου (Δημήτρης Τσακίρης) *** «Υπερθέρμανση του πλανήτη» και μαλακίες (Σωτήρης Μπόγρης).
Το fb έδινε στις δύσκολες ώρες και πληροφορίες για αντιολισθητικό βάδισμα