Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Για 100.000 ευρώ δεν συμπληρώνονται τα δώρα Χριστουγέννων του MEGA!

ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ.

Με την αγωνία ζουν και αυτές τις μέρες οι εργαζόμενοι του Mega καθώς όσοι διοικητικοί υπάλληλοι απέμειναν στον σταθμό πασχίζουν μόνοι και αβοήθητοι να πείσουν εταιρείες που οφείλουν στο Mega να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και με αυτό τον τρόπο να καλυφθεί το ποσό που χρειάζεται για να καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων, με ήδη μεγάλη καθυστέρηση. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι υπάλληλοι που διαχειρίζονται την
κατάσταση στον άλλοτε κραταιό τηλεοπτικό σταθμό έχουν ήδη καταφέρει να συγκεντρώσουν 550.000 ευρώ από τα τιμολόγια που αποδέσμευσαν οι τράπεζες, ωστόσο τα υπολειπόμενα 100.000 για να συμπληρωθεί το ποσό που χρειάζεται για να καταβληθεί το δώρο φαίνεται πως αποτελεί ανυπέρβλητο εμπόδιο και η αυριανή ημέρα θεωρείται η κρισιμότερη.

Αρκετοί είναι εκείνοι οι εργαζόμενοι που θεωρούν πως ο εμπαιγμός τόσο από τις τράπεζες - που φαίνεται ότι έδωσαν τιμολόγια τα οποία ήταν σχεδόν αδύνατον να εισπραχθούν καθώς αφορούσαν οφειλές εταιρειών που έχουν κάνει στάση πληρωμών τουλάχιστον εδώ και έναν χρόνο - όσο και από τους μετόχους έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Θεωρούν αδύνατον να μην έχουν δύο (Βαρδινογιάννης - Μπόμπολας) εκ των πλουσιοτέρων Ελλήνων, το ποσό των 100.000 ευρώ για να κλείσουν την υπόθεση «δώρο» και αντιμετωπίζουν πλέον ως κωμικοτραγικά τα περί restart που κάποιοι έβλεπαν με τη νέα χρονιά (διαβάστε εδώ). Απορούν δε και με το γεγονός ότι ακόμα και στον πολύπαθο ΔΟΛ ο Στ. Ψυχάρης - επίσης εκ των μετόχων του Mega - κατάφερε να καταβάλει το δώρο, πράγμα που δεν έχει γίνει μέχρι και αυτή την ώρα στο Mega.

Αν σας αρέσει το μπλογκ του Harddog δείξτε το στο facebook πατώντας εδώ .