Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Ένα δυνατό πρωτοσέλιδο

Με έναν διαφορετικό τρόπο προσπαθεί να δώσει στην έκδοση της Πέμπτης η Live Sport την πυρκαγιά (εμπρησμό όπως αναφέρουν οι πρώτες ανεπίσημες εκτιμήσεις) στο σπίτι αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα. Η εφημερίδα καλύπτει σε 15 σελίδες το γεγονός και τα παρεπόμενά του, τα παρουσιάζει σε ένα από τα πιο επιτυχημένα μονοθεματικά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου και μαζί με όλα αυτά, κάνει μια αναδρομή σε παλαιότερα δικά της πρωτοσέλιδα που θυμίζουν
την επιμονή της να προβάλει και να «ανεβάζει» θέματα σχετικά με το παρασκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γράφει σχετικά:

 To Παρασκήνιο είναι εδώ! Το παρακράτος του ποδοσφαίρου χτυπάει με ρυθμούς ακατάπαυστους, αδίστακτα και με τρόπους που ποικίλλουν. Η ευρηματικότητα περισσεύει. Πυροβολισμοί στα πόδια, λοστοί στα κεφάλια, δυναμίτες μεγάλης ισχύος σε συνδέσμους φιλάθλων, νυχτερινές επιδρομές, ανατινάξεις κτιρίων! Η Live Sport, η ανένταχτη, τολμηρή, αποκαλυπτική και ΝΕΑ εφημερίδα (με τη δυναμική τής νεανικότητάς της) κάλυψε όλα τα γεγονότα που εκτοξεύτηκαν σαν ρουκέτες από το σκοτεινό Παρασκήνιο, αναδεικνύοντάς τα ως βασικά θέματα, όταν το γενικό μιντιακό πνεύμα ήταν η απώθησή τους στις εσωτερικές σελίδες ή η χρήση τους με εμβέλεια μονόστηλου.
Σήμερα η Live κρατάει την παράδοση και παραθέτει με πληρότητα όσα έγιναν με την «περίεργη» πυρκαγιά στο σπίτι του Μπίκα (και προσαρμόζοντας ακόμα και όλες τις στήλες της στο θέμα της ημέρας). Αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, παρασκήνια, φωτογραφίες (κάποιες από αυτές αποκλειστικές από πηγές εκτός φωτογραφικών πρακτορείων), σχόλια κορυφαίων αρθρογράφων και άλλα στοιχεία υπάρχουν σε 14 ολοζώντανες σελίδες. Αναζητήστε τις με την ένδειξη «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ» και θα είστε οι πιο γεμάτοι από πληροφορίες αναγνώστες.

Η Live σας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG 
Μεγάλος που μίκρυνε, δεν τον βλέπουμε