Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Νίκος Χατζηνικολάου: «Δυστυχώς, δεν έχω φέτος τηλεοπτική στέγη...»

ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ STAR, ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ NA ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ «ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» - ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Τη μη ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας του με τον Star ανακοίνωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου το πρωί της Δευτέρας, στην πρώτη ραδιοφωνική εκπομπή του για τη νέα περίοδο στον Real FM. Δεν θα υπάρξει Ενικός στο κανάλι φέτος, είπε ο Χατζηνικολάου απαντώντας σε ερώτημα ακροατή και πληροφόρησε ότι
είχε ζητήσει από τη διεύθυνση του καναλιού το νέο συμβόλαιο που θα υπέγραφαν να ήταν μόνο για την εκπομπή, «Στον Ενικό», και όχι για την παρουσία του στα δελτία ειδήσεων στα οποία δεν ήθελε να συνεχίσει λόγω κόπωσης. Το Star δέχτηκε την πρόταση, αλλά «πώς να υπογράψουμε συμβόλαιο, για δύο μήνες;». Γι’ αυτό «δυστυχώς δεν έχω τηλεοπτική στέγη φέτος», σχολίασε. Πάντως, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει ο τηλεοπτικός Ενικός διαδικτυακός, αναφέροντας ότι του διαδίκτυο έχει μεγαλύτερη ελευθερία και αυτό, όπως είπε, του αρέσει.

Σκληρή κριτική 

Ο Ν.Χ. άσκησε στο σχόλιό του δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο αδειοδότησης των καναλιών, είπε ότι είναι σαφώς αντισυνταγματικός αυτός ο τρόπος, μίλησε για τους εργαζόμενους που μένουν στο δρόμο και για τηλεοπτικές επιχειρήσεις με υλικοτεχνική υποδομή που αναγκάζονται να κλείσουν. Ανέφερε ότι δεν είναι σωστό το ίδιο προϊόν, δηλαδή οι τηλεοπτικές άδειες, να παραχωρούνται με τόσο μεγάλη διαφορά τιμήματος μεταξύ τους και είπε ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε να ορίσει πόσα εκατομμύρια θέλει να εισπράξει από τις άδειες, να θέσει την ίδια τιμή πώλησης για όλες και να προχωρήσει τη διαδικασία.

Θα γευτεί τα επίχειρα 

Αναφέρθηκε, ακόμα, στη δυσαρέσκεια παλιών και νέων καναλιών για το υψηλό κόστος στο οποίο υποχρεώθηκαν να ανταποκριθούν, και η κυβέρνηση θα γευτεί, είπε, τα επίχειρα αυτής της δυσαρέσκειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG: 
1) Είναι ο ίδιος ο Πορτοσάλτε; 
2) Μόνο το χαρτί «μυρίζει» δημοσιογραφίλα... 
3) Ποιο πριμ προβλέπεται για τον «λαγό»; 
4) Με τηλεοπτική άδεια κόβεις χρήμα;

***
(Η σελίδα του Harddog στο facebook είναι εδώ. Αν σας ενδιαφέρει το μπλογκ και θέλετε να βλέπετε τις αναρτήσεις του, κάντε like. Φυσικά, μόνο αν αυτό το like ανταποκρίνεται στο πραγματικό περιεχόμενο του «Μου αρέσει»)