Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΕ, ποιος κλέβει ποιον;

ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ, ΤΕΛΙΚΑ...

Σχετικά με το σύντομο σχόλιο που αναρτήσαμε χθες για τα μέτρα που σκοπεύει να πάρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων κατά ιστοσελίδων που υποκλέπτουν θέματά του χωρίς να είναι συνδρομητές, πήραμε μέιλ από αναγνώστη του Harddog (ο αποστολέας υπογράφει ως
«Νίκος») που βλέπει το θέμα από μια άλλη διάσταση. Τι γίνεται, αναρωτιέται, με τους ανταποκριτές τού ΑΠΕ που περιμένουν τα τοπικά σάιτ και τις εφημερίδες της περιφέρειες για να αρπάξουν ειδήσεις; Να τι μας γράφει στο μέιλ του ο Νίκος. Ο οποίος στο τέλος πετάει μια σπόντα «για τις πληρωμές αυτών» (των ανταποκριτών, προφανώς). Διαβάστε:

«"...Κυκλοφορεί ευρύτατα ότι το Αθηναϊκό Πρακτορείο ετοιμάζεται να λάβει μέτρα κατά των ιστοσελίδων που (του) υποκλέπτουν κείμενα.." Καλά θα κάνει το Αθηναϊκό πρακτορείο, αλλά να μας πει και τι μέτρα θα λάβει για τους ανταποκριτές του στην περιφέρεια που περιμένουν τα sites των τοπικών εφημερίδων και την έντυπη έκδοση, για να αρπάξουν το "αποκλειστικό ρεπορτάζ", να το αντιγράψουν και να στείλουν το email στο ΑΠΕ. Για να μην ανοίξουμε συζήτηση για την πληρωμή αυτών...!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ HARDDOG:
Το ΑΠΕ και οι κλοπές