Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Η «συγκλονιστική πρεμιέρα» του ΣΚΑΪ

ΟΙ «ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ», ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ «ΑΠΕΔΡΑΣΑΝ» ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 

Ως «συγκλονιστική πρεμιέρα» διαφημίζει ο ραδιοφωνικός ΣΚΑΪ την έναρξη του καθημερινής τηλεοπτικής σειράς, σήμερα Δευτέρα βράδυ (στις 7), με τίτλο «Προδοσίες». Προσωπικά, ανεξάρτητα με το τι θα δούμε, μας αρέσει που οι τηλεοπτικές παραγωγές έχουν ακόμα σφυγμό και δείχνουν σημάδια ζωής, σε μια εποχή που οι εταιρίες παραγωγής πεθαίνουν η μία μετά την άλλη καταχρεωμένες, φεσώνοντας (ηθοποιούς, τεχνικούς κ.λπ.) και... φεσωνόμενες από κανάλια και κυρίως από το βυθισμένο
MEGA. Και χαιρόμαστε ακόμα περισσότερο που το σενάριο αυτής της δουλειάς γράφουν και υπογράφουν δυο καλοί προσωπικοί φίλοι, ο Σταύρος Αβδούλος και η Ειρήνη Ριτσώνη.

Πρόκειται για συγγραφείς με μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση, με κορυφαίο το «Ψίθυροι καρδιάς» που άφησε εποχή στη λαϊκή τηλεοπτική δραματουργία. Φυσικά δεν χαιρόμαστε που όλο και περισσότερο οι τηλεοπτικές παραγωγές βρίσκουν «σημαία ευκαιρίας» στην Κύπρο και γυρίζονται στο μεγαλύτερο μέρος εκεί, όπως συμβαίνει και με τη συγκεκριμένη σειρά που αποτελεί εξωτερική παραγωγή του ΣΚΑΪ.

Στις «Προδοσίες» η σκηνοθεσία είναι του Στράτου Μαρκίδη και του Κώστα Κωστόπουλου. Από το δελτίο Τύπου που μας έστειλε το κανάλι, διαβάζουμε μεταξύ άλλων:

«Ανεκπλήρωτοι έρωτες, ανομολόγητα πάθη, παράνομες συμφωνίες, απαγωγές, τρομοκράτες, διχάζουν τις δυο οικογένειες που πρωταγωνιστούν στη νέα καθημερινή δραματική σειρά που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 19.00, δύο διαφορετικοί κόσμοι, δύο οικογένειες που τις δένει μια δυνατή και δοκιμασμένη στο χρόνο φιλία, που η μοίρα και κυρίως μια σειρά από προδοσίες, τους συνδέει σε μια παράλληλη, αλλά και δεμένη μεταξύ τους πορεία. Αυτά που θα ακολουθήσουν σε όλες τις ιστορίες φέρνουν στην επιφάνεια καινούρια μεγάλα διλήμματα, συνεχείς ανατροπές, βασανιστικά ερωτηματικά και καλά κρυμμένα μυστικά που θα φέρουν ριζικές αλλαγές στη ζωή των ηρώων μας».

Η συνέχεια στις μικρές μας (που τόσο έχουν μεγαλώσει) οθόνες...