Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ζητείται λύση για το κέντρο της άμυνας

Οι προπονητές συνηθίζουν να λένε πως εκείνο που μετράει πρώτα από όλα είναι οι βαθμοί –κι ασφαλώς έχουν δίκιο. Για τον χθεσινό Ολυμπιακό, ωστόσο, το βέβαιο είναι πως αν δεν βελτιωθεί σύντομα, δεν θα αργήσει η μέρα που θα μετρήσει την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα. Και δεν αναφέρομαι στη συνολικά μέτρια (για να μην πω κακή...) εικόνα της ομάδας, που μπορεί να οφείλεται στις πολλές αλλαγές του
Μπέντο, στο γεγονός ότι ο Καρντόσο είναι ανέτοιμος κι ο Πάρντο μόνιμα στον... κόσμο του ή στο ότι ουσιαστικά η ομάδα βρίσκεται ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας εξαιτίας των γεγονότων του καλοκαιριού.

Αναφέρομαι αποκλειστικά στην τεράστια τρύπα που υπάρχει στο κέντρο της άμυνάς του. Όποιος θέλει κάνει πάρτι εκεί! Στο Καυταντζόγλειο ο Περόνε έβαλε γκολ, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο, έκανε τα... τακουνάκια του και πήρε όσες κεφαλιές ήθελε. Οι προειδοποιήσεις είναι πολλές κι ο Μπέντο καλείται άμεσα να βρει λύση εκ των ενόντων. Κατά τα άλλα, το (πολύ) ευχάριστο για τον Ολυμπιακό είναι ότι ο Ιντέγε θυμίζει και πάλι τον σκόρερ-τανκ που θαυμάσαμε πέρσι, πάλι τέτοια εποχή (σύμπτωση;). Θα του είναι υπερπολύτιμος ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν.

Γιάννης Μηνδρινός 
(Δημοσιεύεται στο Live Sport της Δευτέρας)