Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Χατζηνικολάου (στον αέρα): «Η μαλακία πάει σύννεφο, κόψτε την πλάκα»

ΣΕ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ, ΜΕ ΛΙΖΙΝΓΚ, Ο REALGROUP – ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ 

Λάβρος και άκρως επιθετικός εμφανίστηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην πρωινή εκπομπή του της Πέμπτης στον Real FM. Αναφερόμενος σε όσα γράφτηκαν για συγχώνευση του Realgroup με τα μίντια του Βαγγέλη Μαρινάκη, παραδέχτηκε ότι
γίνονται συζητήσεις με την πλευρά του καναλιού που ετοιμάζει ο εφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού, αλλά αυτές αφορούν πιθανή συνεργασία του στον τηλεοπτικό σταθμό με την ιδιότητα του δημοσιογράφου και όχι εκχώρηση των μετοχών του. Πρόσθεσε ότι κάθε φορά που συζητάει για δουλειά, γίνεται λόγος για μεταβίβαση του μετοχικού του πακέτου όπως συνέβη, είπε, και με την περίπτωση του Star. «Κόψτε την πλάκα» ανέφερε για όσα γράφονται και λέγονται.

«Δεν έχω αποφασίσει»

Υποστήριξε ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα συνεργαστεί ως εργαζόμενος με το υπό ίδρυση κανάλι του Μαρινάκη και με εμφατικό τρόπο αναφέρθηκε στη βιωσιμότητα του Realgroup του οποίου, όπως ανέφερε, ο δανεισμός του είναι μακράν ο χαμηλότερος από τον αμέσως προηγούμενο και ότι αποτελεί το 1/10 του δανεισμού του προτελευταίου στη σειρά που έχει γίνει από μιντιακό οργανισμό.

Το νέο κτίριο 

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε ότι στα παραπάνω οικονομικά δεδομένα περιλαμβάνεται και το λίζινγκ για το νέο κτίριο, επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο οποίο θα στεγαστούν οι επιχειρήσεις του Ομίλου. Τόνισε, ακόμα,  ότι ο Realgroup συνεχίζει «μαχητικός και ανεξάρτητος»

Και στο fb

Ο Νίκος Χατζηνικολάου διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τα όσα γράφτηκαν και με ανάρτησή του στο facebook. Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ των Zoornalistas, που προηγήθηκε του πρωινού ραδιοφωνικού ξεσπάσματος του δημοσιογράφου.