Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Χρήστος Καλογρίτσας: γιατί είναι ο άνθρωπος που όλοι τρέμουν

Χρήστος Καλογρίτσας: εκδότης, επιχειρηματίας, κουμπάρος επιφανών πολιτικών (ανεξάρτητου κόμματος) υπέρμαχος της Αριστεράς και νυν Mr ΣΥΡΙΖΑ tv. Ποιος είναι όμως ο άνθρωπος που όλοι “τρέμουν”; Και γιατί τον τρέμουν; Γιατί ξαφνικά μέσα σε όλον αυτόν τον πανικό των ημερών με το πόκερ που ακούει στο όνομα “αδειοδότηση καναλιών” ο usual suspect (θύτης και θύμα ενδεχομένως στην προκειμένη περίπτωση) είναι ο γενειοφόρος κοινωνικά ήπιος κύριος Καλογρίτσας; Και τώρα που είναι ο ισχυρός, ο ένας εκ των
τεσσάρων υπερτυχερών εθνικής εμβέλειας, τι θα συμβεί; Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: ο νέος καναλάρχης, είναι επιφανής, όσο χρειάζεται. Εκδότης της εφημερίδας “Πρώτη” παλιότερα, με κατασκευαστικά έργα – ως οφείλει κάθε σοβαρός εκδότης στη σύγχρονη Ελλάδα εξάλλου. Βέβαια, ψάχνοντας δε θα βρείτε και πάρα πολλά καθώς ανελίχθηκε- εξού και απειλή για Κοντομηνά, Αλαφούζο, Mega και λοιπά εξώδικα- επί Συριζα εποχή. Τρεις κατασκευαστικές δουλειές μέσα σε μόλις ένα και κάτι ψιλά χρόνο διακυβέρνησης.

Για τους παραδοσιακούς καναλάρχες, όπως έχουμε ξαναγράψει εξάλλου, ήταν ο άνθρωπος του Σύριζα που ήθελε και κατάφερε όπως έδειξε η πρόσφατη ιστορία, να φέρει την Αριστερά στην κορυφή της Digea.

 “Είναι κουμπάρος μου, αλλά είναι και εργολάβος και οι κατασκευαστές δεν πρέπει να παίρνουν άδεια. Δεν δέχομαι ο Καλογρίτσας να πάρει άδεια. Δεν θα πρέπει οι κατασκευαστές και οι εργολάβοι να βρίσκονται στα ΜΜΕ” δήλωσε ο Πάνος Καμμένος πριν από λίγο καιρό.

Δείτε εδώ τη συνέχεια του άρθρου στο mononews.gr που έχει τίτλο «Mr. ΣΥΡΙΖΑ TV καλώς ήλθατε!»