Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Τα ψέματα-αντιγραφές των σάιτ

Κυκλοφορεί εδώ και κάποιες ημέρες η φωτογραφία με τον Πάπα να φιλάει το χέρι του Ντέιβιντ Ροκφέλερ και δίπλα να στέκουν οι Ρότσιλντ και Κίσινγκερ! Και δώσ' του τα σάιτ να αναπαράγουν την «είδηση» το ένα μετά το άλλο, και δώσ' του τα ποσταρίσματα στο fb και μαζί τα ανάλογα σχόλια και οι χίλιες-μύριες κατάρες για τον Πάπα που σε «κρυφή συνάντηση» προσκυνά τον παγκόσμιο Σιωνισμό και όλα αυτά τα ωραία!
Μόνο που... Ο κύριος στον οποίο ο Πάπας φιλάει το χέρι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Ροκφέλερ! Είναι ένας απλός επιζών από το Ολοκαύτωμα των Ναζί. Και δεν ήταν ο μόνος...

Εκείνη την ημέρα, στην εκδήλωση μνήμης που έγινε για τα θύματα του Ολοκαυτώματος (και που μόνο... κρυφή δεν ήταν), υπήρχαν κι άλλοι επιζώντες, άντρες και γυναίκες και ο Πάπας φίλησε το χέρι ΟΛΩΝ εκείνων που έζησαν την κόλαση του Άουτσβιτς και του Νταχάου!

Εντάξει τα «ειδησεογραφικά» σάιτ το έχουν ξεφτιλίσει, ούτε ενδιαφέρονται πλέον για το τι γράφουν, αρκεί να δέχονται τα κλικαρίσματα σας και να αυξάνουν την «επισκεψιμότητα», μπας και τσιμπήσουν καμιά διαφήμιση. Αναπαράγει αυτούσιο το ένα σάιτ ό,τι βλακεία γράφει το άλλο, χωρίς καμία αναστολή και χωρίς δεύτερη σκέψη και όποιον πάρει ο χάρος!

Αλλά εσείς ρε γαμώτο, ψάχτε το λίγο πριν τα ποστάρετε έτσι αμάσητα! Ένα απλό γκουγκλάρισμα είναι στην εποχή μας το ψάξιμο... Γιατί τελικά ποστάρετε την βλακεία του κάθε σάιτ, και σαν να μην φτάνει αυτό, προσθέτετε και τη δική σας «πινελιά» με το... οργισμένο σχόλιο!

Δημήτρης Βασιλόπουλος (από το fb)