Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Ένας πρώην δίνει συγχαρητήρια στους εργαζόμενους του MEGA

«ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ»

Ο πρώην γενικός διευθυντής Ενημέρωσης του MEGA, o Χρήστος Παναγιωτόπουλος, δίνει συγχαρητήρια στους εργαζόμενους του καναλιού γιατί αν και απλήρωτοι, κινητοποιήθηκαν και κάλυψαν «με σοβαρότητα και επάρκεια τα ασύλληπτης ταχύτητας γεγονότα της Τουρκίας». Το
aixmi.gr, το σάιτ του Παναγιωτόπουλου, με τίτλο «Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους απλήρωτους δημοσιογράφους και τεχνικούς του Μega», γράφει:

«Η Τουρκία περνούσε δραματικές ώρες και στην Αθήνα οι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί και οι παραγωγοί του Μega -του άλλοτε μεγάλου καναλιού που «σιγοσβήνει» εδώ και μήνες- αποδείκνυαν ότι είναι φτιαγμένοι από σπάνιο μέταλλο. 

 Αν και σχεδόν τρεις μήνες απλήρωτοι, με τα νεύρα σπασμένα από την αβεβαιότητα, έσφιξαν τα δόντια και έβγαλαν πολύωρο ζωντανό πρόγραμμα βγαλμένο, λες, από τα παλιά. Από τα χρόνια που ο σταθμός αποτελούσε σημείο αναφοράς για τους Έλληνες σε κάθε μεγάλο γεγονός. 

Για πότε κινητοποιήθηκαν, για πότε παράτησαν ό,τι έκαναν Παρασκευή βράδυ, για πότε βρέθηκαν στις θέσεις τους… Και κάλυψαν με σοβαρότητα και επάρκεια τα ασύλληπτης ταχύτητας γεγονότα της Τουρκίας, με τη συνδρομή και των (επίσης απλήρωτων) ανταποκριτών τογ σταθμού στην Κωνσταντινούπολη, την Ουάσινγκτον, τη Μόσχα και το Παρίσι. 

Τους αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ. Απέδειξαν ότι παραμένουν μια μεγάλη ΟΜΑΔΑ!»