Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Μέιλ Καψή στους συντάκτες του Mega: «Θετικές εξελίξεις για το κανάλι...»

«ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ»

Μήνυμα του Μανόλη Καψή βρήκαν χθες, Τρίτη, στο εταιρικό μέιλ τους οι δημοσιογράφοι του Mega. Ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού συγκάλεσε συνέλευση των συντακτών για την Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, αναφέροντας ότι υπάρχουν θετικές εξελίξεις ως προς τη λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού, κάτι που, όπως υποστηρίζει, προκύπτει από τις τελευταίες διαβουλεύσεις των μετόχων. «Θέλω να σας τις ανακοινώσω δια ζώσης» γράφει στο μέιλ του.

Χωρίς ο ίδιος να το αναφέρει ρητά, οι συντάκτες ερμηνεύουν την κίνηση Καψή ως σημάδι ότι το μεσημέρι θα έχει καταβληθεί τουλάχιστον ένας μισθός από τους τρεις οφειλόμενους, ενώ οι πιο αισιόδοξοι κάνουν λόγο για ενάμιση μισθό. Πάντως, δεν λείπε και η σχετική δυσπιστία αφού ο Μανόλης Καψής είχε προϊδεάσει, εμμέσως, την περασμένη εβδομάδα τους εργαζόμενους για την καταβολή ενός μισθού τη Δευτέρα, κάτι που τελικά δεν έγινε. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πέρασαν τη μέρα (και τη… νύχτα) μπροστά στους υπολογιστές τους κάνοντας συνεχή ριφρές στους τραπεζικούς διαδικτυακούς λογαριασμούς τους για να δουν αν μπήκαν χρήματα. Γι’ αυτό υπάρχουν σχετικές επιφυλάξεις για το τι θα ειπωθεί το μεσημέρι.

Τα μέιλ Καψή αναφέρει επί λέξει:

 «Συνάδελφοι, Υπάρχουν θετικές εξελίξεις όσον αφορά στην απρόσκοπτη λειτουργία του καναλιού μετά τις τελευταίες διαβουλεύσεις των μετόχων τις οποίες θα ήθελα να σας ανακοινώσω δια ζώσης. Σας καλώ λοιπόν σε ενημέρωση - Γενική Συνέλευση αύριο Τετάρτη 8/6/2016 και ώρα 12:00. Μανόλης Καψής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG:
Το Mega (ξανα)ζει! Οι σημερινές (Τετάρτη μεσημέρι) εξελίξεις