Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

Τι ετοιμάζει πάλι η «Live»;

Η «Live Sport» είχε στη σημερινή, σαββατιάτικη, έκδοση, ένα εξαιρετικό ένθετο περιοδικό για το Euro. Το πληρέστατο αφιέρωμα για τη διοργάνωση δουλεύτηκε για πολλές ημέρες από το συντακτικό προσωπικό της εφημερίδας και το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια. Αλλά η «Live Sport» δεν μένει εδώ. Και για το φύλλο της Κυριακής ετοιμάζει κάτι ανάλογα εντυπωσιακό που δεν το ανακοινώνει γιατί ο «πόλεμος» στον αθλητικό Τύπο έχει χοντρύνει και κάποιες φορές ξεπερνάει τα όρια του υγιούς ανταγωνισμού. Σε αυτή τη μάχη των αλλαγών η SportDay με τη μείωση της τιμής πώλησης σε 90 λεπτά του ευρώ την πρώτη
ημέρα της αναπροσαρμογής (δείτε εδώ) δίνει νέο τόνο στον «μαραθώνιο» της κορυφής των κυκλοφοριών. Για το τι θα παρουσιάσει αύριο κρατάει κλειστά τα χαρτιά της, αλλά βεβαιώνει ότι υπάρχει πάλι ειδικό αφιέρωμα και κάτι που θα αρέσει πολύ σε μεγάλο αριθμό φιλάθλων.

Η αύξηση της τιμής 

Η ποιοτική επίθεση της «Live» συνδυάζεται με την κατά 20 λεπτά αύξηση της τιμής της (πάει στο 1,20) για την οποία γράφει, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενη στους αναγνώστες της για τους οποίους αναφέρει ότι είναι οι μοναδικοί χορηγοί της: «Το να πωλείται μια εφημερίδα σε τιμές κάτω του κόστους παραγωγής της δεν είναι υγιές. Άλλοι μπορεί να το κάνουν, εμείς όχι. Γιατί δεν έχουμε – και ούτε μας ενδιαφέρει να βρούμε – πηγές εσόδων που δεν είναι δημοσιογραφικές».